Muzicko stanje u mom gradu CAZIN = SHIT
Turbo-folkeri na svakoj ćoši , sve kafici tipa Ceca , Brena bla bla , vecinom koncerti narodnjaka mile , zeljko seratori neki , znaju ovi nashi klubovi da puknu neki tehno party , 2 puta u godini mozda , odes tamo a ono DJ mixa narodnjake mislim se ....... sve vas u usta pogana
Ima nekih bandova koji pokusavaju nesto postici npr. Mohatra imate ih na my space-u , pogledajte jer necete sekunde zaliti , imaju svoje pjesme , tu je i De De Putra sviraju nesto tipa Zoster i tako to , uglavnom odite na my space ( pjesma Majmun - provokacija politicarima

) ,tu je i Disengegament tako nekako xD u njemu svira Prod ja mislim sa foruma , sviraju nesto Godsmack tipa , nadje se i Metallice , uglavnom nakolonjeni nekom underground zvuku koji slusaju , eh ima band koji sam ja osnovao ali trenutno ne sviram tamo ( za ime nisam tacno siguran mijenjalo se od Oralne Hijene , Hrmež - to su dlake oko supka , Soul , Nihility i cini mi se da je sad Delirium Tremens xD ) , tu vam pjeva lik sa foruma aDo , imaju dvije gitare , bass , i bubnjeve svira Morrison sa foruma , sad kad ode na faks trebam ga zamijeniti , svira se za sad neki hard rock ali vecini su uzor thrash/ metal bandovi tipa Slayer , metallica - ne volim ih jebem im sve xD eto to je to
Uglavnom sve se svodi na te bandove , ima tu josh bandova necu lagati ali to su bandovi koju u svom nazivu sadrze imena tipa Hari , Besko i josh jedan tako , sviraju vecinom Divlje jagode , Dugme , Corbe nekakve xD takvih bandova ima dosta ali na njiih vecinom niko ne obraca paznju vec samo kad treba sta slaviti pa se pozovu za ove wanna be rockere i tako to , takvih bandova je mnogo
uglavnom scena u Cazinu je nikakva , slabo se koncerata ima , ako ih i ima to je nesto malo , jbg malen grad a i vecinom SAD folkerski kako je invazija pocela :S , reci cu vam samo hrvati dolaze u cazin u te klubove narodnjacke , shvatate kako je to uzelo maha :S
Pozdrav vas razocarani istomisljenjik xD