Rock Planet

rock-planet.com
It is currently 22. 08. 2025. 22:02

All times are UTC + 1 hour [ DST ]

Post new topic Reply to topic  [ 11597 posts ]  Go to page Previous  1 ... 420, 421, 422, 423, 424, 425, 426 ... 580  Next
Author Message
 Post subject: Re: Sport
PostPosted: 30. 03. 2011. 11:46 

@Punkbeg

Cinjenica je da je Pape nas najbolji igrac svih vremena. Meni je i drag kao osoba i nemam nista protiv njega.
Kao trener nije apsolutno nista pokazao do sada, rumune smo slomili zato sto su oni trenutno u totalnoj krizi, a ne zbog Susicevih poteza i slicnih nebuloza. Jedini pravi ispit je bio protiv francuza i pali smo k'o s kruske. Prijateljske utakmice se ne pikaju previse, pa bih zanemario pobjede protiv Slovacke i Gane ali i poraze od svaba i sveda.
Ciro je bio odlican manipulator & motivator, ali takticki prilicno zastario, da ne kazem zaostao, tako da mi se nikad nisu svidjale njegove 3-5-2 formule sa varijacijama. Raspolagao je sa solidnim igrackim kadrom i to nas je i dovelo do baraza. Da je usla ona nevjerovatna sansa na kraju u Portugalu vjerovatno bi drugi film gledali i sad bi Ciro ni kriv ni duzan mozda imao i kip u Sarajevu. U loptanju cesto puno toga zavisi o jednom jedinom detalju.
Igracki kadar kojim raspolaze Pape je jos bolji, jer su u medjuvremenu mnogi igraci stekli vazna iskustva, minutazu u evropskim kupovima, pobjednicki mentalitet. Sve faktori od ogromnog znacaja, jer sad ne ulazimo u nijednu utakmicu podredjeni. Cinjenica je da istinski i svim silama zele da se plasiraju na neko veliko takmicenje, znaju da to mogu ostvariti i mislim da ovo objasnjava preokret protiv rumuna. Osjetis da si jaci od protivnika na terenu, a gubis. I onda se malo poprica u svlacionici, svi su svjesni da je preokret moguc, podrska publike fantasticna. I bilo je sta je bilo. Pape gledaoc kao i ostala raja na Bilinom Polju. ;-)
Koje smo to utakmice gubili na poluvremenu pa preokrenuli, pod Susicevim vodstvom? Ja znam samo za ovu od neki dan, sa Ganom i Slovackom smo bili 1-1 na poluvremenu, cini mi se. A to su prijateljske i kako rekoh, nisu previse relevantne u ocjeni rada jednog selektora, zbog velike doze eksperimentisanja i uigravanja na obje strane. Toliko o znanju znanja. :D

Posjed lopte je mlohav kurac. Benitez je u svojoj srecom kratkoj avanturi u Interu imao obicaj govoriti: "Istina, izgubli smo, ali smo imali posjed lopte od 60%". :lol: Spominjem cesto Inter zato sto je meni domaca liga i istinski i sa strascu pratim samo ovaj klub i BiH reprezentaciju. Za sve ostalo tu je teletekst.
Ja naravno u potpunosti podrzavam rad Papeta (zato sto je trenutni selektor) i nevjerovatno bih volio da se napokon kvalifikujemo na kakvo prvenstvo, ali ne vidim taj zig koji je Susic stavio na igru nase repke. Uvjeren sam da bi isto, ako ne i bolje napravili i Kodro, Barbarez, Halilhodzic i ostali, da spomenemo kojeg hercegovca. :mrgreen:

Profile  

PostPosted: 31. 03. 2011. 21:33 
Moderator

eto ga, moj prvi komentar je REAL :lol: :lol: :lol: :mrgreen:

Profile  

PostPosted: 04. 04. 2011. 03:04 

vikend nije mogo bit bolji, svi rivali uniteda izgubili bodove (osim city-a), united ko i obicno sva 3 komada :D
al runijev slobodnjak je za 10+ :razz:

Profile  

PostPosted: 04. 04. 2011. 10:56 

i tako JUVE pregazio romu...strasan volej Krasica :D jos da nastavimo ovako u ovo utakmica sto je ostalo, Evropa nam ne gine :)

Profile  

PostPosted: 04. 04. 2011. 11:23 
Moderator

_MORRISON_ wrote:
i tako JUVE pregazio romu...strasan volej Krasica :D jos da nastavimo ovako u ovo utakmica sto je ostalo, Evropa nam ne gine :)

strasni golovi, al strasne odbrane Storarija, kakav je ono golman sunce ti, mozda i najbolji rezervni golman u Europi...u boljoj formi od Buffona duplo..

Profile  

PostPosted: 04. 04. 2011. 14:21 

A ja moram spomenuti jos jedan velicanstveni preokret Uniteda i prelijep gol Rooneya iz slobodnjaka + jos 2 gola :D
Chicharito je zmaj pravi :mrgreen:

Profile  

PostPosted: 05. 04. 2011. 04:23 

http://www.youtube.com/watch?v=_wF87vHY ... re=related

:lol: :lol:

Profile  

PostPosted: 05. 04. 2011. 09:00 

http://www.youtube.com/watch?v=vDfA062Jiwk Ovaj Rooney mora u sebi imati bosanske krvi , jebe i grebe na kraju hahahah :lol: :lol: Samo da ne bude kazne :mrgreen:

Profile  

PostPosted: 05. 04. 2011. 11:17 

Dobio je 2 utakmice :mrgreen: Ali teško Unitedu ove godine bez njega. :lol:

Profile  

PostPosted: 05. 04. 2011. 14:57 

Obezglavator wrote:
http://www.youtube.com/watch?v=vDfA062Jiwk Ovaj Rooney mora u sebi imati bosanske krvi , jebe i grebe na kraju hahahah :lol: :lol: Samo da ne bude kazne :mrgreen:

bas sam i to gledo, za prituzbe the fa-a, evo ovdje se bolje vidi
http://www.youtube.com/watch?v=44wbQ03V ... re=related

ma nek bude kazni, on je zabio hetrik u 15 minuta i vratio tim nakon 2-0 u gostima...
zalibo ga.

Profile  

PostPosted: 05. 04. 2011. 22:39 
Moderator

Hjooo što ga Inter trkačko-taktički poglaba :lol:

Profile  

PostPosted: 05. 04. 2011. 23:05 

Plakati ili smijati se, pitanje je sad...
Sudija je papcina jer je na 1-1 bio penal na Militu i crveni karton za svabu, sto bi definitivno promijenilo razvoj utakmice. Plus napravi pauzu od 5-6 sekundi blazenog spokoja nakon Chivuovog prekrsaja - odnosno tek kad je skontao da je bas Chivu napravio faul uhvati se za dzep i poce trcati prema njemu, da mu da drugi zuti... Ali bez obzira na to, nemam pojma sta im se desilo nakon pauze za reprezentacije. Motta se vuce po terenu, doslovno seta. Ranocchia k’o da lopte nikad nije vidio, Chivu poput kakve pickice trckara po travi. I sve se nekako urotilo protiv njih, profulase nekoliko nevjerovatnih zicera pri aktivnom rezultatu. Steta sto ce zbog ove katastrofe pasti u zaborav golcina Stankovica.
Al’ zato ima revans. :lol: Ovo ne preokrenu ni Allah dz.s.

Profile  

PostPosted: 06. 04. 2011. 00:16 
Moderator

anthrax wrote:
Hjooo što ga Inter trkačko-taktički poglaba :lol:

:lol: :lol: :lol:

Profile  

PostPosted: 06. 04. 2011. 00:54 

Uzimam miš, kucam rezultati.com, gledam imal' gdje Intera, tražim ga dole, kako trzam mišem vidim neki crveni karton, pogledam slučajno klub pored kartona a vidim Inter kako… GUBI! Al' znaš kako gubi? Gubi ko da igra protiv Milana samo još gore. Baš ono HOP. Gledaju kad će kraj, valjda se boje da još više ne izgube na'. Leonardo zove sudiju i dere mu se da svira, a Ragnick govori svojima da pucaju na gol što više. Sudija zviznu, ušuti stadion. Brate, eno tamo na San Siru u Milanu. Kad sam čuo zvižduk, gotovo, Ala-Rahmetile Inter. Govorim ba ljudima, bratu isto govorim, zovi ba policiju, zovi Mourinha, Morattija, ne mogu da vjerujem. Niko ne vjeruje ba š'o je najgore! Odem u dnevni boravak čo'eče, govorim tati… ŠOŠONU rek’o: “Aj majke ti, vidi, primi Inter petardu“. On konta da ga za'ebajem ba. Izgubio Inter ja lično vidio kad je igubio, na rezultati.com, gotovo izdahli. Kaže on meni, kae: “Daj ba nemoj me zajebavat’“. Aj molim te reko trči sa mnom, ja ga uhvatim 'vako za ruku gore…trči ne mogu da vjerujem. Raspad sistema, otišo na drugi svijet. Poželili drugi svijet fra'eri, ha ja.

Profile  

PostPosted: 06. 04. 2011. 09:21 

shaban wrote:
Uzimam miš, kucam rezultati.com, gledam imal' gdje Intera, tražim ga dole, kako trzam mišem vidim neki crveni karton, pogledam slučajno klub pored kartona a vidim Inter kako… GUBI! Al' znaš kako gubi? Gubi ko da igra protiv Milana samo još gore. Baš ono HOP. Gledaju kad će kraj, valjda se boje da još više ne izgube na'. Leonardo zove sudiju i dere mu se da svira, a Ragnick govori svojima da pucaju na gol što više. Sudija zviznu, ušuti stadion. Brate, eno tamo na San Siru u Milanu. Kad sam čuo zvižduk, gotovo, Ala-Rahmetile Inter. Govorim ba ljudima, bratu isto govorim, zovi ba policiju, zovi Mourinha, Morattija, ne mogu da vjerujem. Niko ne vjeruje ba š'o je najgore! Odem u dnevni boravak čo'eče, govorim tati… ŠOŠONU rek’o: “Aj majke ti, vidi, primi Inter petardu“. On konta da ga za'ebajem ba. Izgubio Inter ja lično vidio kad je igubio, na rezultati.com, gotovo izdahli. Kaže on meni, kae: “Daj ba nemoj me zajebavat’“. Aj molim te reko trči sa mnom, ja ga uhvatim 'vako za ruku gore…trči ne mogu da vjerujem. Raspad sistema, otišo na drugi svijet. Poželili drugi svijet fra'eri, ha ja.

haahahahhahhha :lol: :lol: :lol: :lol:

Profile  

PostPosted: 06. 04. 2011. 15:56 

fantasticna pjesmica:

http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... vc4#at=167

Profile  

PostPosted: 06. 04. 2011. 19:09 
Moderator

ŽEEEEEEEEEELJOOOOOOOOOOO

Profile  

PostPosted: 06. 04. 2011. 20:02 

anthrax wrote:
ŽEEEEEEEEEELJOOOOOOOOOOO

KUP JE NAÅ !!!

Kakav je to belaj bio poslije penala, nisam mog'o gledat niđe na live streamu??

Profile  

PostPosted: 06. 04. 2011. 20:37 

bilo sranje, tipicno, u stilu sirokog :)

Profile  

PostPosted: 06. 04. 2011. 21:05 

shaban wrote:
anthrax wrote:
ŽEEEEEEEEEELJOOOOOOOOOOO

KUP JE NAÅ !!!

Kakav je to belaj bio poslije penala, nisam mog'o gledat niđe na live streamu??

Ma čist penal, al sudiji nešto zaklonilo i nije vidio dok se konsultovo sa pomoćnim sudijama seljačine iz ŠB pogodile pomoćnog sudije, dvaput :mrgreen:

Profile  

Post new topic Reply to topic  [ 11597 posts ]  Go to page Previous  1 ... 420, 421, 422, 423, 424, 425, 426 ... 580  Next

All times are UTC + 1 hour [ DST ]