Rock Planet

rock-planet.com
It is currently 22. 08. 2025. 14:06

All times are UTC + 1 hour [ DST ]

Post new topic Reply to topic  [ 11597 posts ]  Go to page Previous  1 ... 429, 430, 431, 432, 433, 434, 435 ... 580  Next
Author Message
 Post subject: Re: Sport
PostPosted: 28. 04. 2011. 12:23 

Image

Profile  

PostPosted: 28. 04. 2011. 15:46 

utakmica je pravo usrana bila. ne znam, meni ne zasluzuju ni jedni ni drugi finale, zasluzuje mesi, al su oba tima ko na kurcu bila...

Profile  

PostPosted: 28. 04. 2011. 16:20 

ma bitno je da je real popusio, ja sam zadovoljan.... iako manchi dolazi jebeniji protivnik uhhh....

Profile  

PostPosted: 28. 04. 2011. 16:31 

Jbg, liga prvaka je to ... moraju se najbolji sastati. Sad će biti medijski hype zbog finala od prije 2 ili 3 godine, kada su isto u finalu igrali ManU i Barca. Bit' će naslovi tipa "Osveta vragova" isl. ... što će biti malo iritirajuće, ali bože moj ... ako ništa, gledat' će se jeben fudbal.

Profile  

PostPosted: 28. 04. 2011. 17:53 

Realova formacija 5-5-0, Barcelona neće napadat' na gostujućem terenu, tako da je i logično da bude onako zatvorena tekma, dok pepe kečer nije dobio crveni, i onda se desilo šta se desilo. Druga tekma će bit' puno bolja, jer real ne može igrat' onako zatvoreno.

Profile  

PostPosted: 28. 04. 2011. 18:32 

LopeZ wrote:
Jbg, liga prvaka je to ... moraju se najbolji sastati. Sad će biti medijski hype zbog finala od prije 2 ili 3 godine, kada su isto u finalu igrali ManU i Barca. Bit' će naslovi tipa "Osveta vragova" isl. ... što će biti malo iritirajuće, ali bože moj ... ako ništa, gledat' će se jeben fudbal.

Zato ja samo pratim Slobodu :mrgreen:

Profile  

PostPosted: 28. 04. 2011. 21:18 
Moderator

http://www.index.hr/sport/clanak/video- ... 49292.aspx

sve barcine simulacije...koji faggoti..sad mi tacno zao onog reala.

Profile  

PostPosted: 28. 04. 2011. 23:04 

nekrodemon wrote:
http://www.index.hr/sport/clanak/video--otkrivena-prava-istina-pepe-nije-dodirnuo-alvesa-katalonci-cijelu-utakmicu-simulirali/549292.aspx

sve barcine simulacije...koji faggoti..sad mi tacno zao onog reala.

Montaža.

Profile  

PostPosted: 29. 04. 2011. 00:39 
Moderator

garant

Profile  

PostPosted: 29. 04. 2011. 01:11 

nekrodemon wrote:
garant

Ma nije montaža al de ti se ne javljaj. Juventus je na još gori način kupovao utakmice i to par sezona zaredom. Može se ovaj jedan kiks oprostiti. Zaslužio je Real da malo i drugi šugavo igraju :)

Profile  

PostPosted: 29. 04. 2011. 04:04 

barsa je najsugaviji tim. mesi jest igrac za 10+, ima ih jos, al tim ne moze bit gori.
znam da united ako prodje nema neke sanse u finalu protiv njih, ALI molicu boga/sotonu (da se metalci ne uvrijede :lol: ) da vidić bar slomije nogu il kicmu mesiju, nek dobije crveni, nek ode sve u kurac...

jos jedna stvar, da mesija nema u barsi, oni ne bi mogli bolton pobjedit. sto se moze vidjet iz svake tekme. i gdje su sad, ove sezone, oni sto su govorili jebo united, kad jedan igrac, rooney, cini tim i daje golove. evo runija, sa sasvim novim zadatkom, ne daje golove. a evo i uniteda u finalu vjerovatno.

Profile  

PostPosted: 29. 04. 2011. 10:26 

Porto kako potopi podmornicu... Kako je bila moćna utakmica!

Profile  

PostPosted: 29. 04. 2011. 10:40 
Moderator

dinko wrote:
nekrodemon wrote:
garant

Ma nije montaža al de ti se ne javljaj. Juventus je na još gori način kupovao utakmice i to par sezona zaredom. Može se ovaj jedan kiks oprostiti. Zaslužio je Real da malo i drugi šugavo igraju :)

kako da ne :lol:

Profile  

PostPosted: 29. 04. 2011. 11:22 

Dobro je malo, ali u 5 zadnji tekmi ? ? ?

Profile  

PostPosted: 29. 04. 2011. 13:17 

vladoslayer wrote:
Porto kako potopi podmornicu... Kako je bila moćna utakmica!

A Porto može i barcu smlaviti. Jebote sto izgubi listic, odigro prosle godine da ce Porto uzeti kup XD

Profile  

PostPosted: 29. 04. 2011. 15:18 
Moderator

Falcao je zvijer, savrsenstvo od napadaca

Profile  

PostPosted: 29. 04. 2011. 15:57 

Addi wrote:
barsa je najsugaviji tim. mesi jest igrac za 10+, ima ih jos, al tim ne moze bit gori.
znam da united ako prodje nema neke sanse u finalu protiv njih, ALI molicu boga/sotonu (da se metalci ne uvrijede :lol: ) da vidić bar slomije nogu il kicmu mesiju, nek dobije crveni, nek ode sve u kurac...

jos jedna stvar, da mesija nema u barsi, oni ne bi mogli bolton pobjedit. sto se moze vidjet iz svake tekme. i gdje su sad, ove sezone, oni sto su govorili jebo united, kad jedan igrac, rooney, cini tim i daje golove. evo runija, sa sasvim novim zadatkom, ne daje golove. a evo i uniteda u finalu vjerovatno.

Ja se nadam da ce Giggsa i Rooneya satrat kola kad budu izlazili iz kafane i da ce prvom noge amputirati, a drugom crijeva na usi izaci. :twisted:

Naravno zajebavam se, a nadam se da si i ti za Messija. Prosto ne mozes ne voljeti tog igraca, svako ko voli fudbal uziva kad ga gleda na terenu. Iako mislim da je Barcelona savrsen habitat za njega, tesko bi se uklopio u nekom drugom prvenstvu, poput italijanskog i engleskog. Bas zato i mislim da nije najbolji igrac svih vremena, npr. Maradona je maltene sam nosio Napoli, Messi nema toliku moc na terenu. Iz ovog razloga se ne slazem s tobom da Barça ne bi mogla meda bez njega. Ljudi su uspostavili svoj sistem igre, razvili ga do savrsenstva i rijetko kad su podredjeni protivniku. I sa nekim drugim vrhunskim igracem umjesto Messija bi osvojili Ligu i dosli do kraja LP-a. Istina je da su iritantni, simuliraju i valjaju se k’o pickice po travi, sudije ih poguraju kad zatreba i ja ih licno ne volim i navijao sam za Real kao sto cu za Manchester u finalu. Ali treba priznati da su prejaki, i to ne zahvaljuci iskljucivo Messiju, vec kolektivu: onaj Pique zna iznijeti loptu k’o slabo koji odbrambeni danas, bekovi uvijek ofanzivno igraju, Puyol slusa death metal :mrgreen: , Xavi i Iniesta su savrseni igraci, kao tim uvijek drze konce igre u svojim rukama i bez suludog pressinga, maksimalnog zalaganja svakog protivnickog igraca i cvrste/grube igre ih je skoro nemoguce pobijediti. Mislim da Manchester ima potencijal da izvede sve navedeno i u jednoj utakmici je sve moguce, tako da ima neke nade za tvoje miljenike. :D Ali i bez Messija bi Barcelona bila favorit.

Profile  

PostPosted: 29. 04. 2011. 16:41 

Hapa wrote:
Addi wrote:

Ja se nadam da ce Giggsa i Rooneya satrat kola kad budu izlazili iz kafane i da ce prvom noge amputirati, a drugom crijeva na usi izaci. :twisted:

Naravno zajebavam se, a nadam se da si i ti za Messija. Prosto ne mozes ne voljeti tog igraca, svako ko voli fudbal uziva kad ga gleda na terenu. Iako mislim da je Barcelona savrsen habitat za njega, tesko bi se uklopio u nekom drugom prvenstvu, poput italijanskog i engleskog. Bas iz tog razloga i mislim da nije najbolji igrac svih vremena, npr. Maradona je maltene sam nosio Napoli, Messi nema toliku moc na terenu. Iz ovog razloga se ne slazem s tobom da Barça ne bi mogla meda bez njega. Ljudi su uspostavili svoj sistem igre, razvili ga do savrsenstva i rijetko kad su podredjeni protivniku. I sa nekim drugim vrhunskim igracem umjesto Messija bi osvojili Ligu i dosli do kraja LP-a. Istina je da su iritantni, simuliraju i valjaju se k’o pickice po travi, sudije ih poguraju kad zatreba i ja ih licno ne volim i navijao sam za Real kao sto cu za Manchester u finalu. Ali treba priznati da su prejaki, i to ne zahvaljuci iskljucivo Messiju, vec kolektivu: onaj Pique zna iznijeti loptu k’o slabo koji odbrambeni danas, bekovi uvijek ofanzivno igraju, Puyol slusa death metal :mrgreen: , Xavi i Iniesta su savrseni igraci, kao tim uvijek drze konce igre u svojim rukama i bez suludog pressinga, maksimalnog zalaganja svakog protivnickog igraca i cvrste/grube igre ih je skoro nemoguce pobijediti. Mislim da Manchester ima potencijal da izvede sve navedeno i u jednoj utakmici je sve moguce, tako da ima neke nade za tvoje miljenike. :D Ali i bez Messija bi Barcelona bila favorit.

dobro jeboga ti, naravno da nisam mislio bukvalno da ga osakati neko.
a giggs praktikuje jogu, a ne kafanu :razz: :lol: (po njemu glavni uzrok njegove poduze karijere :D )
ja licno ne volim mesija, cak mi je jedan od najmrzih igraca. znam da je jedan od najboljih, jeste sigurno, al ja ga ne volim, vjerovatno zbog kluba u kojem igra.

ko kolektiv jesu najjaci to nisam ni rekao nista, ali iskreno misljenje, da mesi nekim cudom ode ili mu se nesto desi, mislim da bi barsa bila negdje tamo u rangu s timovima sto se jedva plasiraju u ligu prvaka... mesi je taj koji izvrda nesto po onom 16ercu i zabija golove, dok mesi ne krene nista se ne desava, dobro je neko prije opisao, bezumorna dodavanja i kruzenja lopte s jedne strane na drugu. bez njega ne bi bilo napada nikakvog, mislim da bi se do zadnjeg reda odbrane sve raspalo u tom timu.

Profile  

PostPosted: 29. 04. 2011. 16:49 

bez mesija barselona ne bi dosla do polufinala, vjeruj eto... a ne da bi bila favorit.
bez mesija bi to bila skroz druga ekipa. svi su oni super igraci, i imaju svaku pozicviju bolju od unita mozda, osim vidica, od onog zidine ne moze bolje... al moje misljenje je da mesi to drzi na neki nacin sve. jebiga moje misljenje. jer kad mesi nije aktivan barselona izgleda ko karina, cim on pocne vrdat onim nogicama svi se razigraju, mislim da on razigrava sve. ne pratim nesto previse tu spaniju, tako ni barsu, da sam neki strucnjak, samo svoje vidjenje dajem.

Profile  

PostPosted: 29. 04. 2011. 18:47 

messi je karna bez čavija i inieste

to se vidilo na zadnjm SPu

murinjo unistava real :|

Profile  

Post new topic Reply to topic  [ 11597 posts ]  Go to page Previous  1 ... 429, 430, 431, 432, 433, 434, 435 ... 580  Next

All times are UTC + 1 hour [ DST ]