_MORRISON_ wrote:
Obezglavator wrote:
ko je kriv Juventusu sto se nisu organizovali , bolje ulagali , trazili igrace pa su to oni mogli biti i da nas bi se s tim trofejima ti hvalio

quote]
Ko kaze da nije?
- Juventus je igrao finale LP 7x, ali su bili pehovi uvijek u finalu...uzeli samo 2x...I od sezone 1992/93., otkad je naziv turnira promijenjen u UEFA Liga prvaka, jedini su tim koji je igrao 3 finala zaredom...
- prema IFFHS-u Juventus je drugi najbolji klub 20. stoljeća u Europi.
- jedini je klub koji je osvojio sva takmiÄenja pod okriljem UEFA-e.
("In 1985, Juventus became the first club in the history of European football to have won all three major UEFA competitions: the European Champion Clubs' Cup, the (now-defunct) UEFA Cup Winners' Cup and the UEFA Cup (the first Italian and Southern European side to win the competition).[17][18][19] After their triumph in the Intercontinental Cup the same year, Juventus also became the first football team ever—and remain the only one at present—to have won all possible confederation competitions and the club world title.")
Ti i dalje ne kontas poentu svega sto sam ja htio reci . Kakve veze ima sto je Juventus igrao 7 puta a osvojio samo 2

Manchester je u zadnjih 15 godina igrao pun kurac finala pa koliko je osvojio

Stvar je u tome da su oni osvojili 9 puta LP , da su najtrofejnijih u svojoj ligi , da su prvi poceli s tim i to je to .
Ti bi nabijao na nos da ti iko kaze nesto protiv Juventusa da Juventus ima 9 titula , isto bih ja radio sa Manchesterom , Sale s Liverpoolom ili neko cetvrti s nekim cetvrtim klubom .
Iako mi je mrzak , ali bit cu posten i priznat cu da je Real bio i uvijek ce ostati najveci klub i kraljevski . Znas kako ljudi na to gledaju , to ti je ono kao ako nisi nikad igrao za Real kao da nisi ni igrao nogomet ( nije tacno jebi ga , ali koju slavu i osjecaj imas kada obuces onaj dres nemas nigdje drugo , i dan danas za Baljica govore ' on je igrao za Real ' iako se i nije iskazao , ozljeda .... A manje ljudi zna da je on bio Fenerbahceu ravan sa Allahom u recenici ali opet , kada kazes da si igrao za Real to je nesto posebno .