Rock Planet

rock-planet.com
It is currently 21. 08. 2025. 22:08

All times are UTC + 1 hour [ DST ]

Post new topic Reply to topic  [ 11597 posts ]  Go to page Previous  1 ... 440, 441, 442, 443, 444, 445, 446 ... 580  Next
Author Message
 Post subject: Re: Sport
PostPosted: 09. 06. 2011. 15:13 

umrla legenda željezničara i jugoslovenskog fudbala Josip Katalinski.
slava mu.
Image

Profile  

PostPosted: 09. 06. 2011. 15:44 

R.I.P. Å kija

Profile  

PostPosted: 09. 06. 2011. 15:45 

Omudina wrote:
nema veze s tim postom nego sam ga onako upratio da fura tu priču NAVIJAČA a nije bio ni na 1000 km Emiratesu ;-) gotivim i ja Leeds al se ne kurčim da sam NAVIJAČ

pa dobro, ako navija za klub smatra se navijacem. sta ce rec. ja nikad ne bi rekao da samo gotivim united. licnije i emocionalnije dozivim utakmicu njih nego bilo kojeg naseg tima. za sta me iskreno i nije briga. ovo kod nas nije fudbal.

Profile  

PostPosted: 09. 06. 2011. 15:57 

Addi wrote:
Omudina wrote:
nema veze s tim postom nego sam ga onako upratio da fura tu priču NAVIJAČA a nije bio ni na 1000 km Emiratesu ;-) gotivim i ja Leeds al se ne kurčim da sam NAVIJAČ

pa dobro, ako navija za klub smatra se navijacem. sta ce rec. ja nikad ne bi rekao da samo gotivim united. licnije i emocionalnije dozivim utakmicu njih nego bilo kojeg naseg tima. za sta me iskreno i nije briga. ovo kod nas nije fudbal.

Do mene, je pretjer´o sam raspizdili me neko dijete ne znam ni sto pricam s debilima, govori da vise gotivi Barcu nego ja Slobodu, a nisam siguran ni da se Ronaldinha sjeća kako treba :?

Addi wrote:
Omudina wrote:
vladoslayer wrote:
Kakve sad to veze ima?

Ne volim previše vođe TV navijača

kakve vodje navijaca ba. ako covjek voli fudbal neke zemlje kakve to veze ima s vodjama navijaca. favoriti su mu uvijek iz engleske jer prati njihovu ligu, njihove igrace, za njihov tim navija. i meni je isto tako. ne smatram se "vodjom tv navijaca" nego ljubiteljem engleskog fudbala. sta, mora se preselit u englesku da navija za njihove timove? :lol:
lik zna gdje je fudbal najbolji i gdje je to najveca stvar.

To je nesto drukcije, i ja sam ljubitelj eng fudbala ;-)

Last edited by Omudina on 09. 06. 2011. 20:07, edited 1 time in total.

Profile  

PostPosted: 09. 06. 2011. 16:37 
Moderator

RIP Å kija :(

Profile  

PostPosted: 09. 06. 2011. 19:54 

Addi wrote:
Omudina wrote:
vladoslayer wrote:
Kakve sad to veze ima?

Ne volim previše vođe TV navijača

kakve vodje navijaca ba. ako covjek voli fudbal neke zemlje kakve to veze ima s vodjama navijaca. favoriti su mu uvijek iz engleske jer prati njihovu ligu, njihove igrace, za njihov tim navija. i meni je isto tako. ne smatram se "vodjom tv navijaca" nego ljubiteljem engleskog fudbala. sta, mora se preselit u englesku da navija za njihove timove? :lol:
lik zna gdje je fudbal najbolji i gdje je to najveca stvar.

Bravo. Tako i ja mislim.

Profile  

PostPosted: 09. 06. 2011. 21:33 

HomoAgricolus wrote:
jasko,ovdje ljudi vole i prate klubove koji imaju historiju,tj tradiciju.80 % vas gleda barcelonu kad je ronaldinjo dosao i od kad traje sjaj barcelone.zato fak of,i ne seri po madridjanima i engleskim velikanima ;-)

Jebem klub koji je prije 50 godina osvojio 4x neko takmicenje koje je igralo samo 4 ekipe i koje se ne moze nazvati LP, i sad zivi na toj slavi od prije 50 godina i kao najtrofejniji na svijetu...najtrofejniji moj rac!

Profile  

PostPosted: 09. 06. 2011. 21:51 

po meni je zajebanije bilo osvojiti Kup Šampiona u to vrijeme nego danas Ligu Šampiona.svako je svakog mogao da dobije u 2 utakmice.dobro,danas se igra drugačiji fudbal,pitanje je dal su pele i maradona i u 10 najboljih ako ćemo tako,al poenta je da je bilo koje kup takmičenje poprilično zajebano osvojiti,a kamoli kad se tu nađu šampioni zemalja.

Profile  

PostPosted: 09. 06. 2011. 22:00 

dok se mi ovdje ložimo,ova dvojica tegle papke
Image

Profile  

PostPosted: 09. 06. 2011. 23:32 

_MORRISON_ wrote:
HomoAgricolus wrote:
jasko,ovdje ljudi vole i prate klubove koji imaju historiju,tj tradiciju.80 % vas gleda barcelonu kad je ronaldinjo dosao i od kad traje sjaj barcelone.zato fak of,i ne seri po madridjanima i engleskim velikanima ;-)

Jebem klub koji je prije 50 godina osvojio 4x neko takmicenje koje je igralo samo 4 ekipe i koje se ne moze nazvati LP, i sad zivi na toj slavi od prije 50 godina i kao najtrofejniji na svijetu...najtrofejniji moj rac!

Ko brat si mi , ali nemoj da te ko cuje za ovo . Ja ne volim Real ali ko je kriv Juventusu , Liverpoolu ili nekom trecem klubu sto se nisu organizovali , bolje ulagali , trazili igrace pa su to oni mogli biti i da nas bi se s tim trofejima ti hvalio ? Ljudi su ulagali i radili za nogomet i sto su vise ulozili i dali od sebe vise su i dobili i to je to . Isti kurac ti je danas , ako ulazes mnogo i ako te pomazi sreca 'imat ces' LP ili nesto drugo , nema bez rizika profita . Upravo zato je Real jedan od najvecih , jer su ljudi spoznali medju prvima pobjednicku SLAVU nogometa a da o ekonomskoj strani i ne govorimo .

Profile  

PostPosted: 09. 06. 2011. 23:55 

Da Kemo,nemoj da te ko cuje za ovo!!
Gore nego da odes kuci usranih gaca.

Profile  

PostPosted: 10. 06. 2011. 00:03 

_LOKI_ wrote:
Da Kemo,nemoj da te ko cuje za ovo!!
Gore nego da odes kuci usranih gaca.

:twisted: :twisted:

Profile  

PostPosted: 10. 06. 2011. 00:24 

Pa navija ko za kog hoće, nema tu priče.
Meni je lično ta engleska liga (a i sve te lige petice) postala mrska jer vidim Teveza koji ima platu 200k+ funti sedmično (?), a ne zna prozborit' engleskog, i tako to...meni je to postalo previše...

Profile  

PostPosted: 10. 06. 2011. 00:35 

Obezglavator wrote:
_MORRISON_ wrote:
HomoAgricolus wrote:

Ko brat si mi , ali nemoj da te ko cuje za ovo . Ja ne volim Real ali ko je kriv Juventusu , Liverpoolu ili nekom trecem klubu sto se nisu organizovali , bolje ulagali , trazili igrace pa su to oni mogli biti i da nas bi se s tim trofejima ti hvalio ? Ljudi su ulagali i radili za nogomet i sto su vise ulozili i dali od sebe vise su i dobili i to je to . Isti kurac ti je danas , ako ulazes mnogo i ako te pomazi sreca 'imat ces' LP ili nesto drugo , nema bez rizika profita . Upravo zato je Real jedan od najvecih , jer su ljudi spoznali medju prvima pobjednicku SLAVU nogometa a da o ekonomskoj strani i ne govorimo .

kemo daj suti bogati ;-)

Profile  

PostPosted: 10. 06. 2011. 02:37 

Saleo wrote:
po meni je zajebanije bilo osvojiti Kup Šampiona u to vrijeme nego danas Ligu Šampiona.svako je svakog mogao da dobije u 2 utakmice.dobro,danas se igra drugačiji fudbal,pitanje je dal su pele i maradona i u 10 najboljih ako ćemo tako,al poenta je da je bilo koje kup takmičenje poprilično zajebano osvojiti,a kamoli kad se tu nađu šampioni zemalja.

Igrala su po 4 tima, odmah se igralo polufinale...i sta su igrali, protiv Reimsa, Eintrachta, Fiorentine...
Onda da o spanskoj ligi ne govorim, za vrijeme Franciska Frank svi bolji igraci Barcelone su morali igrati za Real ili su zavrsavali u zatvoru, tako su tih godina i osvajali titule...nesto slicno sto su komunisti radili kad je osnovano Sarajevo, kad su uzeli 9 Zeljinih najboljih igraca...

Profile  

PostPosted: 10. 06. 2011. 02:41 

Obezglavator wrote:
_MORRISON_ wrote:
HomoAgricolus wrote:

Isti kurac ti je danas , ako ulazes mnogo i ako te pomazi sreca 'imat ces' LP ili nesto drugo , nema bez rizika profita . Upravo zato je Real jedan od najvecih , jer su ljudi spoznali medju prvima pobjednicku SLAVU nogometa a da o ekonomskoj strani i ne govorimo .

Hajde saberi koliko je ReJal potrosio u zadnjih par godina i sta su osvojili...ovaj kup sad i prije 2 godine ligu...nisu 6 godina mogli proci osminu finala LP do ove godine...

Profile  

PostPosted: 10. 06. 2011. 02:53 

I jos da dodam da ne poznajem (ovdje) niti jednog iskrenog navijaca ReJala, nego samo one koji su poceli za njih navijati tek onako jer su skontali da su kao trenutno "najbolji", koji ne navijaju i ne vole klub nego vole taj osjecaj te neke nadmoci, te nadmoci koja ne postoji od 2002 godine, i od odlaska Vicente Del Bosquea s klube ReJala, nestao je i duh i sve...sad je ReJal nesto totalno drugo u odnosu na ono sto je bio prije...Kad ih je Barca dobila 6:2 90% ovih ovdje "navijaca" je psovalo taj klub, ovo ono, a kad je dosao C. Ronaldo opet svi kace grb ReJala po profilima...e od toga mi se povraca...

Profile  

PostPosted: 10. 06. 2011. 03:16 

[quote="Obezglavator"]
ko je kriv Juventusu sto se nisu organizovali , bolje ulagali , trazili igrace pa su to oni mogli biti i da nas bi se s tim trofejima ti hvalio ? quote]

Ko kaze da nije?

- Juventus je igrao finale LP 7x, ali su bili pehovi uvijek u finalu...uzeli samo 2x...I od sezone 1992/93., otkad je naziv turnira promijenjen u UEFA Liga prvaka, jedini su tim koji je igrao 3 finala zaredom...

- prema IFFHS-u Juventus je drugi najbolji klub 20. stoljeća u Europi.

- jedini je klub koji je osvojio sva takmičenja pod okriljem UEFA-e.

("In 1985, Juventus became the first club in the history of European football to have won all three major UEFA competitions: the European Champion Clubs' Cup, the (now-defunct) UEFA Cup Winners' Cup and the UEFA Cup (the first Italian and Southern European side to win the competition).[17][18][19] After their triumph in the Intercontinental Cup the same year, Juventus also became the first football team ever—and remain the only one at present—to have won all possible confederation competitions and the club world title.")

Profile  

PostPosted: 10. 06. 2011. 08:54 

_MORRISON_ wrote:
Obezglavator wrote:
ko je kriv Juventusu sto se nisu organizovali , bolje ulagali , trazili igrace pa su to oni mogli biti i da nas bi se s tim trofejima ti hvalio ? quote]

Ko kaze da nije?

- Juventus je igrao finale LP 7x, ali su bili pehovi uvijek u finalu...uzeli samo 2x...I od sezone 1992/93., otkad je naziv turnira promijenjen u UEFA Liga prvaka, jedini su tim koji je igrao 3 finala zaredom...

- prema IFFHS-u Juventus je drugi najbolji klub 20. stoljeća u Europi.

- jedini je klub koji je osvojio sva takmičenja pod okriljem UEFA-e.

("In 1985, Juventus became the first club in the history of European football to have won all three major UEFA competitions: the European Champion Clubs' Cup, the (now-defunct) UEFA Cup Winners' Cup and the UEFA Cup (the first Italian and Southern European side to win the competition).[17][18][19] After their triumph in the Intercontinental Cup the same year, Juventus also became the first football team ever—and remain the only one at present—to have won all possible confederation competitions and the club world title.")

Ti i dalje ne kontas poentu svega sto sam ja htio reci . Kakve veze ima sto je Juventus igrao 7 puta a osvojio samo 2 ? Manchester je u zadnjih 15 godina igrao pun kurac finala pa koliko je osvojio ? Stvar je u tome da su oni osvojili 9 puta LP , da su najtrofejnijih u svojoj ligi , da su prvi poceli s tim i to je to .

Ti bi nabijao na nos da ti iko kaze nesto protiv Juventusa da Juventus ima 9 titula , isto bih ja radio sa Manchesterom , Sale s Liverpoolom ili neko cetvrti s nekim cetvrtim klubom .
Iako mi je mrzak , ali bit cu posten i priznat cu da je Real bio i uvijek ce ostati najveci klub i kraljevski . Znas kako ljudi na to gledaju , to ti je ono kao ako nisi nikad igrao za Real kao da nisi ni igrao nogomet ( nije tacno jebi ga , ali koju slavu i osjecaj imas kada obuces onaj dres nemas nigdje drugo , i dan danas za Baljica govore ' on je igrao za Real ' iako se i nije iskazao , ozljeda .... A manje ljudi zna da je on bio Fenerbahceu ravan sa Allahom u recenici ali opet , kada kazes da si igrao za Real to je nesto posebno .

Profile  

PostPosted: 10. 06. 2011. 09:32 

_MORRISON_ wrote:
I jos da dodam da ne poznajem (ovdje) niti jednog iskrenog navijaca ReJala, nego samo one koji su poceli za njih navijati tek onako jer su skontali da su kao trenutno "najbolji", koji ne navijaju i ne vole klub nego vole taj osjecaj te neke nadmoci, te nadmoci koja ne postoji od 2002 godine, i od odlaska Vicente Del Bosquea s klube ReJala, nestao je i duh i sve...sad je ReJal nesto totalno drugo u odnosu na ono sto je bio prije...Kad ih je Barca dobila 6:2 90% ovih ovdje "navijaca" je psovalo taj klub, ovo ono, a kad je dosao C. Ronaldo opet svi kace grb ReJala po profilima...e od toga mi se povraca...

tako isto i za Barcelonu, nije da su mi mrski il nesto al cinjenica je da danas 90% ljudi navija za barcu od kad je doso ronaldinjo, tj kad su poceli "gazit", a prije toga nista.

Profile  

Post new topic Reply to topic  [ 11597 posts ]  Go to page Previous  1 ... 440, 441, 442, 443, 444, 445, 446 ... 580  Next

All times are UTC + 1 hour [ DST ]