Rock Planet

rock-planet.com
It is currently 19. 08. 2025. 15:28

All times are UTC + 1 hour [ DST ]

Post new topic Reply to topic  [ 11597 posts ]  Go to page Previous  1 ... 488, 489, 490, 491, 492, 493, 494 ... 580  Next
Author Message
 Post subject: Re: Sport
PostPosted: 16. 11. 2011. 22:54 

DERATIZER I EURO-METALI :twisted:
(jebale ih baš reklame!)

Profile  

PostPosted: 16. 11. 2011. 23:10 

..ejšn.. wrote:
Omudina wrote:
Jebo ga Buldožer i Ovako dabogda i jedni i drugi u stečaj otišli

nisu buldožeri nego Lager damperi, šta si ti gledao? :lol:

i Preminger!

Na dampere sam i mislio jebo im bog mater, ko da je Damper nesto za svako kucanstvo, pa jebote kome treba damper zna gdje ce ga kupit nije to sajbica :lol:

Profile  

PostPosted: 17. 11. 2011. 00:35 

normalno da sudije prave kikseve, ne radi ih samo kad BIH igra, općenito je suđenje katastrofa dok uefa ne poduzme nšeto, koliko se para tu vrti nisu u stanju uvesti nesto sto u hokeju i americkom nogometu postoji vec 20 godina, ako nije ni duže, bubam

kad daju izjave to bi "pokvarilo" nogomet, pa ne može biti pokvareniji nikako

Profile  

PostPosted: 17. 11. 2011. 00:43 

i još uz to što neke određene momčadi uvijek imaju potporu sudaca

messi dabogda crko sa svojom šugavom barcelonom

Profile  

PostPosted: 17. 11. 2011. 01:05 

ma meni je krivo uzasno bilo, grlo me bolilo koliko sam psovao u kaficu. a sta mozes kad balvani igraju, imam osjecaj da bi ja imao vise fizicke spremnosti. al poslije sam se pomirio i batalio reprezentaciju. neko je dobro napisao, dok ne prevazidjemo ovaj glupi i naivni mentalitet nista od nas. a i sale pametno veli.

Profile  

PostPosted: 17. 11. 2011. 01:50 
Moderator

mislim svi sto su se javili su u pravu...treba ih rusit...

Image

Profile  

PostPosted: 17. 11. 2011. 02:43 

Image

Suarez charged by FA

Luis Suarez has been charged by the FA following the on-field spat with Patrice Evra during United's 1-1 draw at Anfield last month.

Sir Alex admitted recently that Evra was keen to press on with the matter after claiming a racial term of abuse was used by the Uruguayan as they clashed on the field.

The full statement reads: "The FA has today charged Liverpool's Luis Suarez following an incident that occurred during the Liverpool versus Manchester United fixture at Anfield on 15 October 2011.

"It is alleged that Suarez used abusive and/or insulting words and/or behaviour towards Manchester United's Patrice Evra contrary to FA rules. It is further alleged that this included a reference to the ethnic origin and/or colour and/or race of Patrice Evra. The FA will issue no further comment at this time."

Liverpool issued their own statement in response to the charge, insisting: "We will discuss the matter fully with him when he returns from international duty, but he will plead not guilty and we expect him to request a personal hearing."

neka neka, rasisti dole!!! :D

Profile  

PostPosted: 17. 11. 2011. 10:44 

Addi wrote:
dzeko majmun zadnji, jebo mu svak mater. kad nije u stanju zabit 1 go u 2 utakmice, u preko 180 minuta, nek se rokne papcina. i to onakvoj tarabi od golmana. nista izvlake cuvali ga ovo ono. morao je imat sansu bar. nek ide sad cuclat muda onom pedercicu maciniju u city tamo. izvodit cu ritual svaku noc samo da se slomije tamo, da propadne najnize sto fudbaler moze propast. to i svima ostalim zelim, osim par njih sto su se trudili fakat. al njemu najvise, jer se najvise ocekivalo od njega i on je trebao najvise i ponudit, s obzirom na status u klubu, na klub sam i broj golova.

ronaldo, trebao si im jos 2-3 uvalit sam, kakva igracina. nani isto, go lik zabi ko grom iz vedra neba, s one daljine. nema dalje. tako se igra. ne ko nase cige ove. mogu samo zamislit kakav intervju s nekim od nasih, dzeko s onim papanskim glasom "eto ipak je to jedna jaka reprezentacija" itd itd. izvlake i opravdanja, to je sve sto bosnjo zna. jos mi je smjesnije kad komentator poce sinoc odma spominjat kvalifikacije za svjetsko :lol: :lol: :lol:

pa kako ce ga majke ti zabit kad se mora na 40 metara izvlacit da primi loptu? pa nije on maradona da dribla sve redom. lose smo se postavili i sta se moze, ljudi bolji 5 puta, nisu odigrali ovako dobro 10 godina. vidjelo se kol'ko su se nalozili.
Jednostavno, njihov vezni red je pojeo nas, i gotovo. Mi nismo imali krila ni u jednoj tekmi, jer ljudi imaju ronalda i nanija, moraju da se oni cuvaju.
Lulic nas je zajeb'o dobro, jer smo tad mogli i da krenemo na sve il nsita, bilo je 3-1, vidjelo se da su ranjivi, mada mislim da bi i tad tesko islo, jer su ljudi mnogo brzi od nasih, a to nema veze sa kondicijom.
ne zovu ih dzaba evropski brazilci.

Kako god, svi smo ocekivali previse, ja prvi, jer portugal je fakat fudbalska sila.
Ipak mi se svidja sto je Pape uveo neku dozu ozbiljnosti u ekipi, i s obzirom da mi u drzavi nemamo stadiona, da nam je liga medju zadnjim u evropi, baraz je top sto mi mozemo, i ja nisam nezadovoljan. Ipak, kad bi opcija bila da na klupu dodje Bajevic ili Vaha, ne bih imao nist protiv Papetovog odlaska.

Profile  

PostPosted: 17. 11. 2011. 14:13 

ma boli džeke cini mi se neka stvar, on ce na ljeto negdje koktel ispijat na pješčanoj plaži, kakav je seljak nije mu mjesto ni dalje od makarske

Profile  

PostPosted: 17. 11. 2011. 14:27 

Lee B Yatz wrote:
Samo cu jedno rec.

Safet Susic - Pape, Selektor BiH

Seljačina iz Zavidovića. Sad mi drago što ga je stari namlatio dok su bili mlađi :mrgreen:

Profile  

PostPosted: 17. 11. 2011. 14:33 

Mi cemo oprostit sve, al uspjeh nikad.
pa kako bolan mozes tako pricat? otkud ti znas da ga boli kurac? Kako da lik igra sam protiv Pepea plus jos barem jedan odbrambeni igrac je uvijek tu da ga udvajaju?
zar se ne moze fino rec', ljudi su puuuno bolji, razvalili nas, posteno otisli na euro.
Ja bih prije tu okrivio Lulica, koji bi kao profesionalac treb'o da se susdrzi od prigovaranja. To mi nikad nece bit' jasno. Igras fudbal vise od 10 godina i ne mozes da skontas da nikad nista neces dobit prigovorom. Poslije Lulica, ako treba neko da bude kriv, onda je to Pape, jer ne znam zasto mu Zahirovic igra na beku, a im'o je Pandzu da stavi na stopera, a Jahica na beka, i onda na poluvremenu pravi haman pa 10 rokada, i u igru ubacuje Besica, koji ne igra ni za drugu ekipu HSV-a. Ni Pjanic nista nije uradio.
Al' ne okrivljujem nikog, jer misljenja sam, sta god da se uradilo, ljudi bi nas pomeli, jer su jednostavno bili motivisani 200%, imali su raspolozene ronalda i nanija, puno su brzi od nas (mi jedinog brzog igraca kojeg imamo je Maletic, al on samo zna da trci, nije ni to dovoljno) i stvarno je sad, barem meni, glupo psovat dzeki sto nije zabio sam protiv cijele odbrane.

Profile  

PostPosted: 17. 11. 2011. 14:49 

govorim da se ne sekira toliko, vidi se na njemu na riječima mu i intervjuima

a bih je preloša, obrana može trolejbus proći

Last edited by Azrael661 on 17. 11. 2011. 14:52, edited 1 time in total.

Profile  

PostPosted: 17. 11. 2011. 14:51 

pa jebiga, sta ce kad i on zna da su ljudi bolji.

Al sljedece Euro idemo 100%, 24 ekipe igraju :mrgreen:

Profile  

PostPosted: 17. 11. 2011. 16:16 

susic nije kriv, lik je odlican, nema to veze s trenerom.
u tom i jest poenta u tim laznim nadama naseg naroda. eto vam sad komentara, o tome pricam. sad je portugal prejak, sad je portugal evropski brazil iz najboljih dana, sad su sila i po, sad je ronaldo najbolji igrac. do tekme tamo portugal je bio grupa cigana, losa reprezentacija koja igra 2 puta u barazu, kao tim karina puna zvijezda, ronaldo peder koji brije noge, a dzeko pele koji mora zabit bar go-dva u 2 tekme. treba ba odma realno sagledat stvari i to je to.
ma ne idemo mi nigdje haveru, sjeti se prica poslije ispada za svjetsko. na euro idemo ma milion%, nema sanse da ispadnemo, jaci smo nego ikad.
ja ovako tersam jer ne smatram da smo toliko losi da primimo 6 komada. al ne znam iz kojeg razloga onako igraju, il ih boli karina, il se opuste papci, il se nafuraju pa popuse il se predaju ko i obicno nakon gola.

Profile  

PostPosted: 17. 11. 2011. 17:38 

HAPPY BIRTHDAY NANI!

Image

:lol:

Profile  

PostPosted: 17. 11. 2011. 18:31 

Addi wrote:
HAPPY BIRTHDAY NANI!

Image

da nije slučajno..sa kiseljaka?! :lol:

Profile  

PostPosted: 17. 11. 2011. 18:47 

shaban wrote:
sta god da se uradilo, ljudi bi nas pomeli, jer su jednostavno bili motivisani 200%

Addi wrote:
ja ovako tersam jer ne smatram da smo toliko losi da primimo 6 komada. al ne znam iz kojeg razloga onako igraju, il ih boli karina, il se opuste papci, il se nafuraju pa popuse il se predaju ko i obicno nakon gola.

šteta prevelika, al jebaji ga, biće valjda nešto na svjetskom, grupa nam je za poželiti... ;-)

Profile  

PostPosted: 17. 11. 2011. 19:29 

Saleo wrote:

?

Profile  

PostPosted: 17. 11. 2011. 19:52 

Addi wrote:
Saleo wrote:

?

obrati fundamentalno pažnju na prvu sliku

http://www.google.ba/search?hl=en&nord= ... a=N&tab=wi

Profile  

PostPosted: 17. 11. 2011. 19:54 

Saleo wrote:
Addi wrote:
HAPPY BIRTHDAY NANI!

Image

Image
A vi, kako te? :lol:

Profile  

Post new topic Reply to topic  [ 11597 posts ]  Go to page Previous  1 ... 488, 489, 490, 491, 492, 493, 494 ... 580  Next

All times are UTC + 1 hour [ DST ]