Addi wrote:
dzeko majmun zadnji, jebo mu svak mater. kad nije u stanju zabit 1 go u 2 utakmice, u preko 180 minuta, nek se rokne papcina. i to onakvoj tarabi od golmana. nista izvlake cuvali ga ovo ono. morao je imat sansu bar. nek ide sad cuclat muda onom pedercicu maciniju u city tamo. izvodit cu ritual svaku noc samo da se slomije tamo, da propadne najnize sto fudbaler moze propast. to i svima ostalim zelim, osim par njih sto su se trudili fakat. al njemu najvise, jer se najvise ocekivalo od njega i on je trebao najvise i ponudit, s obzirom na status u klubu, na klub sam i broj golova.
ronaldo, trebao si im jos 2-3 uvalit sam, kakva igracina. nani isto, go lik zabi ko grom iz vedra neba, s one daljine. nema dalje. tako se igra. ne ko nase cige ove. mogu samo zamislit kakav intervju s nekim od nasih, dzeko s onim papanskim glasom "eto ipak je to jedna jaka reprezentacija" itd itd. izvlake i opravdanja, to je sve sto bosnjo zna. jos mi je smjesnije kad komentator poce sinoc odma spominjat kvalifikacije za svjetsko

pa kako ce ga majke ti zabit kad se mora na 40 metara izvlacit da primi loptu? pa nije on maradona da dribla sve redom. lose smo se postavili i sta se moze, ljudi bolji 5 puta, nisu odigrali ovako dobro 10 godina. vidjelo se kol'ko su se nalozili.
Jednostavno, njihov vezni red je pojeo nas, i gotovo. Mi nismo imali krila ni u jednoj tekmi, jer ljudi imaju ronalda i nanija, moraju da se oni cuvaju.
Lulic nas je zajeb'o dobro, jer smo tad mogli i da krenemo na sve il nsita, bilo je 3-1, vidjelo se da su ranjivi, mada mislim da bi i tad tesko islo, jer su ljudi mnogo brzi od nasih, a to nema veze sa kondicijom.
ne zovu ih dzaba evropski brazilci.
Kako god, svi smo ocekivali previse, ja prvi, jer portugal je fakat fudbalska sila.
Ipak mi se svidja sto je Pape uveo neku dozu ozbiljnosti u ekipi, i s obzirom da mi u drzavi nemamo stadiona, da nam je liga medju zadnjim u evropi, baraz je top sto mi mozemo, i ja nisam nezadovoljan. Ipak, kad bi opcija bila da na klupu dodje Bajevic ili Vaha, ne bih imao nist protiv Papetovog odlaska.