Ha,ovdje se izgleda svasta desava!Neka,neka,sve reakcije su i vise nego dobrodosle!Meni se cini,da bi ti Fazila,ko god da si,trebao doci kad i ako budemo svirali u tvom gradu,pogledati nas koncert,a onda prosuditi o tome sta mozemo i hocemo.Samo ti i dalje sjedi kuci,zajebavaj se,slusaj i voli metal koliko hoces,a mi cemo raditi svoje i dati svoj licni doprinos onome sto volimo.Mozda probuditi necemo nikoga,mnogo je takvih kao ti,ali cemo bar dokazati mnogima da je turneju MOGUCE organizovati!
Za Zlaysa-Evo ti odgovore!Nismo svirali na no drugs koncertu,jer nam je receno da uopste NISMO na spisku aktera koncerta GRESKOM!!!!Vjerovao ili ne vjerovao.A taj koncert bi nam mnogo znacio,i sigurno nismo krivi zbog neucestvovanja!Sto se MIDGARDA tice,to je vrlo jednostavna stvar!Nas album JE IZDAT za ONE RECORDS iz Beograda,u Srbiji smo imali 10 puta vise koncerata nego u BiH,sa ljudima iz Midgarda smo super raja,a uostalom,turneja ide i kroz Srbiju i Crnu Goru!Mi smo iz Trebinja,koje je SLIJEPO CRIJEVO BiH!U drzavi u kojoj zivimo,nismo mogli da ostvarimo NIKAKVU PROMOCIJU!Iako se jesmo trudili...Ne poznajemo licno nikoga NI IZ JEDNOG benda u BiH,osim Interfector(BANJALUKA)i DEMONIUM(Trebinje).Ova turneja je JEDINI nacin da se predstavimo i publici u BiH,koja,paradoksalno ,VECINOM nikada nije ni cula da postojimo,a kamoli sta drugo!I,da,nismo u kontaktu sa nekom agencijom!Sve cemo SOPSTVENIM snagama organizovati,i rizikovati,pa sta bude!Ocekujemo ISKRENU podrsku od METALHEADSA,a ne bojkot i bunt tipa 'sta misle oni da su','cuj turneja,pa sta ce oni''budale',i slicno.Ako ikada ostvarimo pravu saradnju sa nekim BiH bendom,(sto bi nam itekako znacilo),naravno da cemo svirati sa njima i pomagati im oko organizovanja svirki u Srbiji,promociji BiH metala tamo, i sve ostalo.
Nadam se da si me razumio.
Pozdrav i HVALA SVIMA koji RAZUMIJU i ZELE STVARNU,A NE IMAGINARNU METAL SCENU u BIVSOJ SFRJ!!!!!
|