Rock Planet

rock-planet.com
It is currently 18. 08. 2025. 11:52

All times are UTC + 1 hour [ DST ]

Post new topic Reply to topic  [ 222 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 12  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 03. 06. 2004. 21:47 

turneja nejvjerovatnije krece oko 25 jula a tacne datume jos uvijek ne znamo jer nismo jos uspjeli sve da uklopimo,sto vjerujte nije nimalo lako jer trebe raspor4editi 10 koncerata u 3 sedmice!Ali cim budemo imali konacan raspored postavicemo ga na forum.I jos jednom hvala na podrsci i nadamo se da ce ovaa turneja pokrenuti bar neke uspavane metelce,pa da sledece godine imamo barem 5-6 turneja metal bendova sto je i jedan od nasih ciljeva!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 06. 06. 2004. 20:48 

ja sam seljak u krvi i dusi na tavanu mi se meso susi!!!!

Lordwood imas pravi smisao za humor bas ce Apocalypsa probuditi uspavane metalce ha ha dodjite sebi kad nemate kome!!!!!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 06. 06. 2004. 21:23 

FAZILA wrote:

Lordwood imas pravi smisao za humor bas ce Apocalypsa probuditi uspavane metalce ha ha dodjite sebi kad nemate kome!!!!!

ok veruj da si ti smesan i vise od toga!
ako nema nista pametnije da kazes onda bolje da sutis!!
:evil: :evil: :x :!:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 06. 06. 2004. 22:01 
Administrator

WALK wrote:
FAZILA wrote:

ne zamjeri covjeku,tipican prizor jednog "metalca" koji razmislja ko kokos

Profile  

Post subject:
PostPosted: 07. 06. 2004. 00:46 

daj malo tange sestro aah ahh!!! 8)

ovo primitivno vrijedjanje je tipicno samo za ljude poput vas!!!

OSJECAM SE KAO GOVNO U ZRAKU, A MENE TO UZBUDJUJE! ! !

[url]

ZBOG CEGA VOLIM TO STO VOLIM?
zbog toga jer mi daje snagu u bolje sutra
zbog toga sto mi je utjeha kad patim
zbog toga jer mi je droga kad trebam fiks
zbog toga jer mi je usao pod kozu
ZBOG TOGA JER MI JE POSTAO NACIN OPHODJENJA PREMA LJUDIMA (ccc)
zbog toga jer mi je postao bijeg od nesnosnog
zbog toga jer mi je postao spas od ludila
zbog toga jer mi je potreban kao sto je utopljeniku potreban zrak
zbog toga jer mi je postao zivot

ZBOG TOGA VOLIM METAL ! ! ![/url]

Profile  

Post subject:
PostPosted: 07. 06. 2004. 01:36 

WALK wrote:
FAZILA wrote:

Covjek ti je dobro rekao.. treba podrzati domace bendove i svaki ovakav pokusaj, a ne pljuvati po njima.. zbog ljudi kao sto si ti nasa metal scena i jest ovakva kakva jest

Profile  

Post subject:
PostPosted: 07. 06. 2004. 02:35 

Dobro to je sve super,mene interesira zašto se niste pojavili na koncertu NO DRUGS mada se vaša pjesma nalazi na tom CDu.Izašto imate turneju sa srbijanskim bendom a ne sa nekim našim BiH bendom,jer mi se ubismo sa pričom o promociji našeg metala i naših metal bendova a vi radite to sa bendom iz naše sussjedne nam države.Molim lijepo da se niko ne uvrijedi svaka čast bendovima iz komšiluka ali i mi imamo itekako kvalitetnih bendova.Ako ste u kontaktu sa nekom agencijom možda se to moglo odraditi drugačije,oni na turneji kod nas a naši bendovi na turneji kod njih.Jer koliko znam muzika nema granica.ne želim da me se pogrešno shvati ali treba malo i o tome razmišljati.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 07. 06. 2004. 02:35 

Dobro to je sve super,mene interesira zašto se niste pojavili na koncertu NO DRUGS mada se vaša pjesma nalazi na tom CDu.Izašto imate turneju sa srbijanskim bendom a ne sa nekim našim BiH bendom,jer mi se ubismo sa pričom o promociji našeg metala i naših metal bendova a vi radite to sa bendom iz naše sussjedne nam države.Molim lijepo da se niko ne uvrijedi svaka čast bendovima iz komšiluka ali i mi imamo itekako kvalitetnih bendova.Ako ste u kontaktu sa nekom agencijom možda se to moglo odraditi drugačije,oni na turneji kod nas a naši bendovi na turneji kod njih.Jer koliko znam muzika nema granica.ne želim da me se pogrešno shvati ali treba malo i o tome razmišljati.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 07. 06. 2004. 17:37 

Ha,ovdje se izgleda svasta desava!Neka,neka,sve reakcije su i vise nego dobrodosle!Meni se cini,da bi ti Fazila,ko god da si,trebao doci kad i ako budemo svirali u tvom gradu,pogledati nas koncert,a onda prosuditi o tome sta mozemo i hocemo.Samo ti i dalje sjedi kuci,zajebavaj se,slusaj i voli metal koliko hoces,a mi cemo raditi svoje i dati svoj licni doprinos onome sto volimo.Mozda probuditi necemo nikoga,mnogo je takvih kao ti,ali cemo bar dokazati mnogima da je turneju MOGUCE organizovati!

Za Zlaysa-Evo ti odgovore!Nismo svirali na no drugs koncertu,jer nam je receno da uopste NISMO na spisku aktera koncerta GRESKOM!!!!Vjerovao ili ne vjerovao.A taj koncert bi nam mnogo znacio,i sigurno nismo krivi zbog neucestvovanja!Sto se MIDGARDA tice,to je vrlo jednostavna stvar!Nas album JE IZDAT za ONE RECORDS iz Beograda,u Srbiji smo imali 10 puta vise koncerata nego u BiH,sa ljudima iz Midgarda smo super raja,a uostalom,turneja ide i kroz Srbiju i Crnu Goru!Mi smo iz Trebinja,koje je SLIJEPO CRIJEVO BiH!U drzavi u kojoj zivimo,nismo mogli da ostvarimo NIKAKVU PROMOCIJU!Iako se jesmo trudili...Ne poznajemo licno nikoga NI IZ JEDNOG benda u BiH,osim Interfector(BANJALUKA)i DEMONIUM(Trebinje).Ova turneja je JEDINI nacin da se predstavimo i publici u BiH,koja,paradoksalno ,VECINOM nikada nije ni cula da postojimo,a kamoli sta drugo!I,da,nismo u kontaktu sa nekom agencijom!Sve cemo SOPSTVENIM snagama organizovati,i rizikovati,pa sta bude!Ocekujemo ISKRENU podrsku od METALHEADSA,a ne bojkot i bunt tipa 'sta misle oni da su','cuj turneja,pa sta ce oni''budale',i slicno.Ako ikada ostvarimo pravu saradnju sa nekim BiH bendom,(sto bi nam itekako znacilo),naravno da cemo svirati sa njima i pomagati im oko organizovanja svirki u Srbiji,promociji BiH metala tamo, i sve ostalo.
Nadam se da si me razumio.
Pozdrav i HVALA SVIMA koji RAZUMIJU i ZELE STVARNU,A NE IMAGINARNU METAL SCENU u BIVSOJ SFRJ!!!!!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 07. 06. 2004. 19:03 

FAZILA wrote:

ovo primitivno vrijedjanje je tipicno samo za ljude poput vas!!!

da nisi mal' doso u kontradikciju??? :cekic:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 08. 06. 2004. 23:10 

evo bas sam juce dobila album ''igra'' odlican je ...od pjesama izdvojila bih crucifixion i 1389.... mala zamjerka malo pjesama....sve ostalo je no comment!!!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 09. 06. 2004. 00:32 

Black_Rose wrote:
evo bas sam juce dobila album ''igra'' odlican je ...od pjesama izdvojila bih crucifixion i 1389.... mala zamjerka malo pjesama....sve ostalo je no comment!!!

od koga i kako?
jeli orginal?
onako pitam?

Profile  

Post subject:
PostPosted: 09. 06. 2004. 01:17 

ja sam dobio disk od jednog prijatelja iz Trebinja koji ih navodno poznaje t.j. isao sa njima u tamosnju gimnaziju

Profile  

Post subject:
PostPosted: 09. 06. 2004. 06:44 

Ray wrote:
ja sam dobio disk od jednog prijatelja iz Trebinja koji ih navodno poznaje t.j. isao sa njima u tamosnju gimnaziju

ok , ma ja to kazem jer je jako vazno da se kupuju orginali!
a jos ako grupa prodaje ti je jos veci + jer znaci da pare iu direktno njima!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 09. 06. 2004. 07:23 

FAZILA wrote:

A sta drugo reci...dje si ti bio kad je vrag djelio pamet?

Profile  

Post subject:
PostPosted: 09. 06. 2004. 19:49 

od koga i kako?
jeli orginal?
onako pitam?[/quote]

sta ja znam...preko neta mi brat kupio....pa mozda od tebe...:))))

Profile  

Post subject:
PostPosted: 09. 06. 2004. 20:17 

WALK wrote:
Lordwood wrote:
Vidim da si super obavjestena!Da istina je Apocalypse sredinom zajedno jula sa grupoim Midgard iz Sapca krece na turneju.Bice odrzano 30 koncerata za oko 2 njeseca znaci svak drugi dan i to 15 Bosna i hercdegovina i 15 Srbija i Crna gora.Pocetak je u Sapcu a spektakularan kraj na gradskom trgu u Trebinju sa mnostvom gostiju.Ja vam sa ponosom mogu reci da je Bosanski dio tura potpuno zavrsen sa strane sponzora ostaje da se pronadju jos 6 gradova.Do sada su odredjeni,Trebinje,Bratunac,Sarajevo,Zvornik,Banja Luka,Prijedor,travnik,Podgorica,Tuzla!Dakle ako ste zainteresovani da Apocalypse dodje u vas grad kontaktirajte na i dolazimo!!!!!Mislim da je ovo jedini nacin da se izborimo da metal muzika dobije mjsto koje zasluzuje i u tome ocekujemo vasu veliku pomoc!Veliki pozdrav od grupe APOCALYPSE

ok ovo je super!
ali koji uslovi trebaju da budu ispunjeni da bi svirali u nekom gradu koji nije na spisku??
znaci sta ve treba da se obezbedi ( lova,ozvucenje ...itd??)

Samo prostor!!!Sve oistalo imamo,uzimamo samo pare od prodatih karata!!!Pa ako pokrijemo trosak,utoliko bolje.Ako ne,jebi ga.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 09. 06. 2004. 21:26 

ok ovo je super!
ali koji uslovi trebaju da budu ispunjeni da bi svirali u nekom gradu koji nije na spisku??
znaci sta ve treba da se obezbedi ( lova,ozvucenje ...itd??)[/quote]

Samo prostor!!!Sve oistalo imamo,uzimamo samo pare od prodatih karata!!!Pa ako pokrijemo trosak,utoliko bolje.Ako ne,jebi ga.[/quote]

to su i vise nego posteni uslovi!
videcu ako budem mogao nesta da obezbedim u Doboju!
necu obecati ali videcu!
jos mi javi do kada bi ti morao javiti ako nadjem prostor??

Profile  

Post subject:
PostPosted: 10. 06. 2004. 00:25 

za LORDWOOD-A

ne budi tako siguran da vec nisam bio na vasim svirkama.... :roll:

"Mozda probuditi necemo nikoga,mnogo je takvih kao ti,ali cemo bar dokazati mnogima da je turneju MOGUCE organizovati! "

kako ti znas kakav sam ja :?:
na osnovu jedne recenice podcjenjujes ljude ma hajde... to je ta kontraverznost!!!
saberi se malo momak vrijeme ti je ! ! !
uostalom ko je spominjao da se turneja ne moze organizovat ? ? ?

ono na sto sam ja zelio ukazati je prepotentnost tvoje recenice
"nadamo se da ce ovaa turneja pokrenuti bar neke uspavane metelce"
a najmanja mi je zelja bila zapocinjat neka preseravanja o tome ko je metalac a ko nije ha ha

jesi li ti metalac??? ma brao macko,onda... skidam ti kapu!

peace !!!

long live metal!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 10. 06. 2004. 00:35 

nijetako dobronamjerno zvucalo na pocetku

Profile  

Post new topic Reply to topic  [ 222 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 12  Next

All times are UTC + 1 hour [ DST ]