Ravenlea wrote:
1. ignore
1. Žao mi je što te istina vrijeđa. Ja nemam veze s tim.
Ravenlea wrote:
2. kuzim ja zajebanciju ali kad pretjeras onda pretjeras
2. Nisam ni malo pretjerao. Bilo je sve u granicama zajebancije koja je stalno prisutna ovdje na forumu, a i na chatu. To kaj si ti njezno zensko (inteligenciju istih necemo komentirati), je tvoj problem. Ako mislis da je to pretjerivanje, molim te da prestanes postati i proucavati ovakve forume. U biti, bolje da prestaneÅ¡ sluÅ¡ati rock i metal (gdje su tekstovi maaalo Äudniji od moje zajebancije). U biti, mozda je bolje da prestanes živjeti u kompletu, budući da sam siguran da budeÅ¡ doživjela i gorih stvari od moje zajebancije na neÄiji raÄun
Ravenlea wrote:
3.
ne pratim svaki tvoj post pa odmah moj intelekt dolazi u pitanje... 3. Gle, sluÄajno ima 1500 i neÅ¡to mojih postova, pa ako u 1500 komentara ti nisi uspjela shvatiti da sam ja muÅ¡ko a ne žensko, ili imaÅ¡ jebeno preslabe naoÄale, ili jebeno preslab mozak. Ili oboje.
Ravenlea wrote:
4. ocito ih stavljas i pretjerao si.
4. SluÄajno imam prijatelja koji je gay, i prema kojem nemam nikakve predrasude. SluÄajno smo se nacugali dosta puta i živo mi se sviralo koje je on orijentacije. To kaj ti misliÅ¡ da imam nekih predrasuda je tvoj problem. (ProuÄi si ono o preslabim naoÄalama ili mozgu)-
Ravenlea wrote:
5. ne komentira mi se ovo..
5. Nemaš ništa za komentirati, jer znaš da sam u pravu. Drago mi je da si ipak shvatila bar nešto od napisanog.
Ravenlea wrote:
6. pogledaj pod 3.
6. Pogledaj i ti pod 3., pa probaj neÅ¡to poduzezi po tom pitanju. (hint: Äuo sam da je lobotomija dosta jeftina ovih dana, mislim da bi tebi Äak i pomogla, s obzirom na sadaÅ¡nje stanje)
Ravenlea wrote:
7. once again... 
7. Gle, ako nisi u stanju ispriÄati se i zaboraviti na sve skupa, tj. na situaciju u koju si beveze uletjela bez da te je bilo tko iÅ¡ta pitao, to je stvarno TVOJ problem.
Ravenlea wrote:
8. ne trebam se zapitati, stojim iza svojih rijeci.
8. Super je to dok netko stoji iza svojih rijeÄu. Žalosno je dok netko stoji iza svojih rijeÄi, koje su totalno bezvezne i beskorisne. Pa onda ako zezneÅ¡ s komentarom, nije grijeh priznati da si zeznula.
I zato mi je drago da si bar donekle pokušala ispraviti situaciju, nadam se da budeš shvatila u cijelosti da si totalno promašila topic, temu i kometar, te da ćeš dodati kompletnu ispriku ovoj ispod:
Ravenlea wrote:
oke, priznajem, ovo sa vrijedjanjem je trebalo ispasti ironicno (jos sam i fulala spol :Laughing: ) ali stvarno me razljutilo sto se tako okomio na njega (i ne, nisam majka tereza) :Smile:
Kad smo već kod okomljavanja na nekog, mislim da je okej malo razmisliti o takvim stvarima. Ti si meni otpoÄetka simpatiÄna cura, al ak nastaviÅ¡ ovako, možda bi se mogao i naljutiti. A to ne želimo, ni u kom sluÄaju.