Rock Planet

rock-planet.com
It is currently 18. 07. 2025. 20:46

All times are UTC + 1 hour [ DST ]

Post new topic This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 462 posts ]  Go to page Previous  1 ... 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21 ... 24  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 15. 07. 2005. 21:14 

Warslut wrote:
Još samo 2 sata i krećemo...ATTAAAAAAAAAAAAAACK!!!!!!!!!!!

C U there! :wink:

Sjajno kolega.heehhe. Imam neki prokleti osjećaj da chu upasti u najvecu gužvu ispred onih tunela. Dobro da je promjenjena ona nebuloza da bend koji potpisuje za Nuclear Blast i snima kod Tatregena (Noctiferia) svira tek u 16h, a ne u samo podne prije end-a, toxicdeatha i slicnih demo bendova.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 15. 07. 2005. 21:37 

e ljudi moji,internet mi je u sjebu totalnom,pa samo da se na brzinu javim.ja cu imati crnu majicu na kojoj krvavocrvenim slovima pishe mOrtiCia,heheheh(nisam normalna),pa ko me vidi,bujrum za upoznati!c ya there-can't wait

Profile  

Post subject:
PostPosted: 15. 07. 2005. 23:47 

krecemo i mi laganeze... KILL, RAPE, DESTROY (zhelju, naravno)...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 17. 07. 2005. 06:40 

upravo sam stigao kuci.

komentar-hiihhiihihihihih

Profile  

Post subject:
PostPosted: 17. 07. 2005. 14:34 
Administrator

KATASTROFA!!!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 17. 07. 2005. 15:17 

Ma i ja sam se upravo vratio... Proputovali smo cijelu Bosnu i pola Hrvatske da bi dosli do tog Zadra. S obzirom na to da sam propustio Exit i nastup Slayera za kojeg sam zivio, kontao sam da je MMS prilika da ipak mlo izadjem iz Bosne i prisustvujem jednom metal derneku (iako me niti jedan od headlinera nikada nije posebno odusevljavao). Izuzetak je mozda Rage i fakat sam imao zelju da ih vidim. I tako sam zapucao na put bez kraja sa svojim ahbabinama iz Toxicdeatha i jos dobre raje iz TZ.
Dolazimo i vec u startu problemi... Niti je bina postavljena, ni razglas, nista... Onda montiraju samo glavni stage, dok onaj sporedni prestaju montirati-sjebali su sve bendove koji su trebali svirati na tom stageu. Valjda je Therion vec bio tu, a pocinju glasine da je Rage otkazao. Onda nekakve beskrajne tonske probe i sranja, ali ne sa bendovima... I tako vrijeme prolazi, a niko nema pojma sta ce se desiti. Svi bendovi pricaju kako je sve otislo u kurac i niko nema predstave sta ciniti. U meduvremenu dolazi veliki dvospratni bus sa Soulfly-em. Nakon sat vremena, bus odlazi... Price pocinju da je i Soulfly razjebao stvar i otisao. Saznajemo poslije da je i Therion, koji se prvi pojavio, otisao. Kad je postalo jasno da je citava stvar otisla u kurac, raje je nadrkana kontala, neka bude sta bude. Nek svira ko moze i zabij mu kurac. I taman da to krene, ljudi iskljuce struju, jer agregat nije bio placen... I opet pocinju dugotrajna iscekivanja, nervoze. Na kraju ipak ukljucuju agregat i pocinje koncert, čiji je program nabrzaka sklepan. Uglavnom od zvucnijih imena nastupio je samo Amon Amarth, barem koliko ja znam. Vidjeli smo i nekoliko jako dobrih mladjih bendova, koji su stvarno jako dobro odradili posao i vrlo pozitivno me iznenadili. Posebno bih istakao Zadrane Rising Dream.
S druge strane veliki broj bendova, medju kojima i Toxicdeath su ispusili, tako da smo se poslije Amon Amartha pokupili malo do rive, pa nazad u Tuzlu.
Citav ovaj put za mene predstavlja potpuni promasaj i uzalud bacenih 100-tinjak KM. Nadao sam se da cu prisustvovati jednom dobrom metal tefericu (bez obzira sto nisam neki fan bendova koji su trebali nastupati). Putovao sam cca 22 sata u prethodnih 36 sati. Eh, sad zamislite kako je mojim jaranima iz Toxicdeatha, ali i nizu drugih bendova. Ne zelim govoriti u njihovo ime, ali ako su pristali da sviraju djaba i da sve putne troskove snose sami - sigurno su trebali dobiti tih jebenih 25 - 30 minuta. Ali nisu... Da smo se makar okupali (raja koja je dosla sa Toxicom), nego u iscekivanju bilo kakvih informacija o festu citav dan smo protratili oko onog stadiona).
Iskreno, ne znam kakvo bi se cudo terbalo dogoditi, pa da opet zapucam u Zadar na taj MMS (za kojeg cisto sumnjam da ce se ikada vise odrzati nakon sranja na prva dva).
Na kraju, licno nisam bijesan, iako bih mozda trebao biti. Malo mi je zao para, jer mi nisu pale s neba, ali jebat ga. Samo koncerte, a posebno festivale ne mogu oraganizovati ljudi koji nisu sposobni za te stvari, ljudi koji nemaju pare i druge ljude iza sebe. Evo, npr. na pocetku se najavljivala reunion postava Anthrax-a kao headliner, zatim Seputura, Lost Horizon, itd. Drugi dan druga garnitura bendova, treci dan treca... Taj Stipe organizator, ili je stvarno nesposoban za organizaciju ili je klasicni hohstapler koji je sjebo raju...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 17. 07. 2005. 17:01 

eto da i ja nešto napišem o ovome spektaklu...
žao mi je svih koji su došli bezveeze tamo, izgubili pare, živce, vrijeme...a najviše ljudi koji su došli iz dalekih krajeva i da su tako zajebani od strane organizatora koji je uspio ostavit veoma loš dojam kod svih bendova koji su nastupali ili su morali nastupati!!
pokazao je hrvatsku u najgorem svijetlu, i ko će sada još željeti doći svirat...
najbolje od sviju mi je žao bend iz Poljske koji nisu nastupali i nisu dobili pare ni za povratak kući...
Stipe, je lijepo otišao kući i ostavio bendovima na volju da se sami dogovore ko će kada nastupat, uz dozvolu sviranja do 1 sat, ali tu su se još i ugurali razni bendovi pa produžili svirku za 10- ak minuta duže od dogovorenog trajanja nastupa, a i menađer Osmog putnika malo dodao svoju verziju i tako se ugurao na binu...
potpun promašaj u kompletu!!!
ma, neću više ništa pisat, najbolje znate vi koji ste bili tamo...
i da, svaka čast amonima što su IPAK nastupali!!!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 17. 07. 2005. 17:45 

------SMS 2006-------
Bandovi Iron maiden, megadeth, metallica, black sabbath, slayer i elvis presley.
Kupnja karte od sutra. Svaki 10 kupac dobija na dar jednokratni rošilj i kartu za utakmicu po zelji za svjetsko nogometno prvenstvo.
Za moguce promjene u headlinerima ne odgovaramo, jer sve to nije nimalo lako organizirati.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 17. 07. 2005. 19:15 

BOG TE JEBO DRAGI!
JEBAVALI SMO SE U AUTU SKORO 24 SATA,A ZA Å TA???????

Drago mi je da sam neke ljude vidio i neke upoznao,svaka čast!
Amon Amarth - RESPECT!
Ostali bendovi isto svaka čast,ali organizacija...ne želim biti nepristojan.
Toliko...sramota totalna!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 17. 07. 2005. 19:17 

e da, još da spomenemo samo LJUBU i velike METAL WARRIORZ :D:D:D:D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 17. 07. 2005. 19:41 

i još jedna stvar od mene:Ponosan sam što sam Hrvat...U TRI PIČKE MATERINE!!!!!!!!!!!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 17. 07. 2005. 20:05 

Upravo mi Amna iz Symbolica javila da niko (ili skoro niko) od TZ bendova nije svirao u Zadru.
Stvarno sam iznenadjena, zar je dotle doslo?

ccc

Profile  

Post subject:
PostPosted: 17. 07. 2005. 20:13 

Gia wrote:
Upravo mi Amna iz Symbolica javila da niko (ili skoro niko) od TZ bendova nije svirao u Zadru.
Stvarno sam iznenadjena, zar je dotle doslo?

ccc

da, došlo je do mnogo čega...
svirali samo amon amarth, i još jedno 5 bendova..

Profile  

Post subject:
PostPosted: 17. 07. 2005. 20:17 

na cmar-net forumu gori, doslovno...... padat ce glave

Profile  

Post subject:
PostPosted: 17. 07. 2005. 20:21 

Ispada da je cak kul kaj nisam otisao dolje nego se ubio na lokalnoj motorijadi. :)
Zao mi je vas ljudi koji ste se jebali po putu za nista...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 17. 07. 2005. 20:30 

ISPRIČAVAM SE JEDNOJ OSOBI ZA MOJE GOVNARSKO PONAŠANJE SINOĆ...OPROSTI ,AKO MOŽEŠ...ŽAO MI JE ...GAD SAM...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 17. 07. 2005. 20:55 

AJA SRANJA.
JEDINA MI JE UTJEHA STO SAM SE U BACKSTAGEU SLIKAO SA AMONOVCIMA. I JOS NEKIH PAR SITUACIJA.

LJUDI! IDEMO LI SLJEDECE GODINE? :twisted:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 17. 07. 2005. 21:13 

Snake wrote:
na cmar-net forumu gori, doslovno...... padat ce glave

o da!!!
otvoreno već par tema o tome, a kojih sve priča ima...
jadni ljudi!!!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 17. 07. 2005. 22:37 

Oko 920 km,Sarajevo-Zadar-Sarajevo
"Stadion" gdje se održavao "festival" je prljava,raskopana poljana dok je atmosfera na koncertu (čemu pridonosi i smrad onih hamburgera)lošiji od najlošiijeg izdanja Čimburijade!Statistike su već postane,u vezi toga ko je(odnosnio još gore-nije) nastupao i kako je organizacija protekla(gdje sam došao do zaključka da za Masnog i Čička još uvijek ima nade)Baš me zanima ko je imao muda doći članovima Theriona,Rage-a,Amon Amarth-a i Soulfly-a sa saopštenjem "Nedaju nam struju!"Jadno...

Jedine sretne okolnosti su bile: dobra raja(Mr./Mrs.Digimortal,Aebyss crew,Genghis Khan,Iced,onaj Proton,Neutron il kako već... :wink: ,Visoko-ekipa & mnogi drugi...Bilo je dobro vidjeti i poznate face iz Tuzle!) i činjenica da sam se stigao par puta okupati...

Upoznao sam i neke nove ljude od kojih su me određeni pojedinci neprijatno iznenadili svojom nekulturom i nedostatkom respekta...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 17. 07. 2005. 22:49 

spletom okolnosti nazalost (ili na srecu kako je ispalo) ipak nisam isao u zadar. sta se tice organizacije, sram me da sam hrvat. ovo ce se daleko cuti i mislim da manje vise ovecih koncerata nece biti u hrvatskoj tako skoro. iznimno mi je zao zbog rulje i para utucenih u prakticki nista.

sve sam cuo za Amon isto i sto da kazem nego da su mi jos za jedan level porasli u ocima, likovi su uber legende i tako mi je zao da nisam bio dolje, samo zbog njih...

Profile  

Post new topic This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 462 posts ]  Go to page Previous  1 ... 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21 ... 24  Next

All times are UTC + 1 hour [ DST ]