uh do 5 je jutros trajalo

jos dolazim sebi od nespavanja...
Nako, bilo je svega, najvise onih punk i hc govana, fuj..ne mogu da vjerujem da ljudi trose vrijeme na one stvari, majko
Bilo je par zanimljivih bendova, Love Child je recimo odsviro solidno, jedini pravi rock bend koji je bio cini mi se, pogotovo kad podjose svirat holy diver, osto sam zatecen

Drmus je isto bio dobar, a et steta sto su imali nekih tehnickih problema s jednom gitarom pa su morali cekat pa onda na kraju i skratit nastup zbog tog...raja se posebno popalila na creeping death

ne mogu sad da se sjetim imena, al bila su jos jedno 2 solidna benda, ostalo je sve ispod prosjeka stvarno
Ali na kraju dolaze Sacramental Blood i Toxic Death i otprase to momacki i pokazu sto su ih stavili za kraj...od same svirke pa do scenskog nastupa i ponasanja na stage-u se vidi da se radi o potpuno drugoj klasi u odnosu na 99% bendova koji su prije njih nastupili (da ne spominjem one ispade pojedinih bendova tipa 'ova pjesma ide za jednu djevojku u publici...jebes je...pusi kurac...pusi kurac.....pusi kurac'

majko moja! I u tom vidim kako neki cojk stariji pokupi svoju djecu i ode...i bilo je jos takvih more)! Steta jedino sto se svijet prilicno raziso do njih jer su svirali nekad iza 4 sata, al ovi sto su ostali sigurno nisu zazalili sto su docekali zoru na stadionu. Svaka cast za oba benda stvarno! A kad to cujes od nekog ko ne slusa taj death metal uopste, mozda i znaci nesto