Rock Planet

rock-planet.com
It is currently 10. 03. 2026. 19:31

All times are UTC + 1 hour [ DST ]

Post new topic Reply to topic  [ 279 posts ]  Go to page Previous  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 31. 07. 2005. 16:13 
Ma hajd Elektron nije bilo ni toliko lose! Vidjeli smo svega i svaceg! Malo zafrkancije, zezancije i to je to! Sta se moze vise ocekivati od takvog festa! Drmusu svaka cast na pjesmi Lake Modrac, LEGENDE su! :-P

Post subject:
PostPosted: 31. 07. 2005. 16:51 

ev malo slika

Image
ljegende grof i boro

Image
na putu kuci

Image
malo atmosfere

Profile  

Post subject:
PostPosted: 31. 07. 2005. 18:42 

Animus_immortalis wrote:
Ma hajd Elektron nije bilo ni toliko lose! Vidjeli smo svega i svaceg! Malo zafrkancije, zezancije i to je to!

:) ma nisam ja reko da je meni bilo lose, sve u svemu mi bilo pravo dobro nego sam samo komentariso malo nastupe bendova, nista vise :D

Ako nista culi smo 'always' od bon jovia jedno 16 puta i gledali lika kako se cijelu noc voza na motoru :lol:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 31. 07. 2005. 21:46 

pricajte sta hocete al kontra je ubjedljivo imala najbolju atmosferu na festivalu... ma da su toxic i sacramentAl isto razvalili... al ih je jebalo vrijeme u koje su svirali...

Quote:
Nako, bilo je svega, najvise onih punk i hc govana, fuj..ne mogu da vjerujem da ljudi trose vrijeme na one stvari, majko Shocked

debilu glupi... fakat si debil

@sharan... hahha ti si showman prve klase,samo naprijed...

ljudi uz malo blju organizaciju ce ovo postati nesto veliko..
VIDIMO SE SLJEDECE GODINE, AKO BOG DA!!!!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 01. 08. 2005. 00:36 

Jao sto su se ovi hc-eri nasli uvrijedjeni, c c...pa niko ti ne brani da slusas to, al je meni to vazda bilo bezze i smucilo mi se juce slusat tolko tih bendova od kojih VECINA ne vrijedi ama bas nista i zato sam ono onako napiso....inace nemam nista protiv toga da svako svira i slusa sta hoce, ali ukusi se razlikuju i na kraju krajeva sam samo iznio svoje misljenje, sad sto se vama ne svidja je nesto sasvim drugo...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 01. 08. 2005. 01:07 

Ako neko ima slike nastupa Sacramental Blood-a ako nije problem neka ih posalje na mailto:sacramentalblood@yahoo.com

Profile  

Post subject:
PostPosted: 01. 08. 2005. 01:21 

BILO JE SUPER ZA PRVI PUT BICE BOLJE AKO BOG DA
STO SE TICE BENDOVA TREBA SVIMA DATI SANSU DA SVIRAJU NEMA VEZE NEKO JE LOS NEKO JE DOBAR
NEKO VOLI HC A NEKO METAL i dr
TOXIC JE BIO PROFESIONALAN PRVI PUT SE SUSRECEM SA NJIMA I IZNENADJEN SAM I AKO BAS NE SLUSAM TU VRSTU MUZIKE
KONTRA JE BILA DOBRA, PUBLIKA, SUTKA SUPER
A OVAJ STO KOMENTARISE GORE HC SRANJA MALO PRETJERUJE, TREBA POSTOVAT TUDJI RAD

KEEP ON FUCKING

Profile  

Post subject:
PostPosted: 01. 08. 2005. 01:35 

Eeee ljudi meni je bilo zakon!!! Išla u subotu, došla po onom zvizdanu oko 11 i zajebavali se do svirke. Pozdrav svoj raji koju sam upoznala[img]http://smilies.sofrayt.com/^/aiw/bye.gif[/img]. Fakat nam je bilo predobro, zezanciji nikad kraja! Oni motoristi su se preseravali, ko da nam nije ionako bilo dosta onog folka :lol: :lol: :lol: :lol: Toxic poštenski razvalili, svaka čast! Ma atmosfera je bila super-->

"Ludirali se svi zajedno" :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 01. 08. 2005. 02:00 

nice very nice...ok sve sutka na nivou par modrica i jedna šljiva na oku, klasika zadovoljan sam.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 01. 08. 2005. 03:00 
I jel bilo ista veceras? Nek sam ja pobjegao sa one vrucine! NEbi izdrzao jos jedan dan po onom zvjezdanu!

Post subject:
PostPosted: 01. 08. 2005. 14:46 

Meni je bilo super, ako ne zbog muzike, onda zbog atmosfere i super prostora. Bilo bi jos bolje da nije bilo onako vruce. A sto se tice toga da organizacija nije bila dobra, bice bolja. Za par godina ovo ce biti nesto fakat dobro.

I jos nesto, super je vidjeti punkere, metalce i corere da se zajedno sutaju!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 01. 08. 2005. 14:48 

Nije bilo nist, cula sam samo da je bend Roditeljska paznja ili tako nesto dosao iz Sa, jer su ljudima na pola puta javili da je otkazan fest.. Ljudi kad su dosli nisu znali gdje su :lol: Btw, jebem vas sve seljake neznalice koji su govorili da su dosli u LukavIcu... Bili ste u Lukavcu, za ubuduce... A ev sad fest: Prvi dan totalno bezveze, bilo 200 ljudi a od njih 100 na plazi sjedilo i drinkalo... Sve pohvale bendu Acephalia, svaka im cast i naravno, nezaobilazni Symbolic... Subota definitivno bolje. Situaciju spasava raja iz Sa, jer ih je definitvno bilo najvise :wink: Znaci drmus, Sacramental, TD i Despotic Bullet su razvalili (meni...) Takodje bend Kontra, bio dobar, Rapa nui (brate, ko da svi radite na tv-u.. :lol: ) i sve je ok bilo... Bloodland dobar, samo mi vokal nije lego nikako... Jah, zaboravih spomenut ATU band iz Lukavca, svirali u petak, s nekim pjevacem koji vise izgleda ko neki reper, al su bili super, obrade Soulflya svirali... U nedelju je fest otkazan jer su ljudi dolazili s 2 l rakije u ruhsacima tak da sponmzori (bavaria i redbull) popusili i tako nije nist bilo...Sve u svemu, bilo je super, samo se bilo jebeno vratit kuci na biciklu u po noci, a mogu mislit kako je bilo ovima pjeske do lukavca, a nisu imali para za taxi heh.. :twisted: Hajd, eto hvala raji, pa valjda do godine bude bilo bolje i valjda budemo gledali War-head!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 01. 08. 2005. 15:24 

... ja sam nakon 11 sati stopanja napokon dosao mrtav umoran do modraca i nakon jednog tuzlaka sam mogo samo leci i kolutati ocima do pocetka svirke:)... sto se tice bendova, dobio sam puno vise nego sto sam ocekivao :) mislim bilo je par bendova gdje su maltene djeca svirala a razvalili su... meni najvise legli kontra, sacramental blood i toxic death... i zao mi je sto je ormus imao problema jer im je zvuk bio puno bolji neg u Visokom i pokazali su potencijal kojim raspolazu...Svaka cast svima :)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 01. 08. 2005. 15:26 

A bilo je i dobro ozvucenje sto ima garant velikog uticaja, ljudi vele da je oprema bila dobra, et ko Lukavcani... :)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 01. 08. 2005. 15:47 

ako ima neko slika neka stavi

Profile  

Post subject:
PostPosted: 01. 08. 2005. 15:59 

imam ja dosta slika, al dok ih isprebacim, izdvojim sta kome i gdje postavit cu.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 01. 08. 2005. 17:43 

Festival je bio dobar za prvi put, samo nije trebalo bez demo snimaka prijavljivat bendove i pogotovo bendove koji nemaju vokal.
Zahvaljujem se raji koja je dosla iz SA da nas podrzi svaka cast.
http://www.kontraHC.com
http://www.flatlineBH.tk - USKORO

Profile  

Post subject:
PostPosted: 01. 08. 2005. 20:18 

Ja bi samo u par rijeci prokomentarisala nastup SB i TD- Pravi death metal holokaust!
Jos samo da sam na vrijeme skontala kad su SB izasli na scenu al jebiga :?
Inace eto,momci su fenomenalni. Precizni,uvjezbani i tako to :)
TD me jos jednom naprosto odusevili,blago receno ...
Drmus dobri skroz,steta zbog tehnickih problema,ja ocekivala burning angel al eto,drugi put onda ;) :P

Toliko...
I da,Sharanov band pojma nema :lol: :lol:

Last edited by BurningWitch on 01. 08. 2005. 20:23, edited 1 time in total.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 01. 08. 2005. 20:23 

nije loshe, ja sam se odlichno proveo :D i u subotu sam zaspo poslije Drmusa :lol: jebga... kupanje je bilo glavno, jebi ti sve :P

Profile  

Post subject:
PostPosted: 01. 08. 2005. 20:46 
Administrator

BurningWitch wrote:
Drmus dobri skroz,steta zbog tehnickih problema,ja ocekivala burning angel al eto,drugi put onda ;) :P

Jebga, bice drugi put, ionako su nam srezali repertoar sa 9 na 5 pjesama.
Burning Angel je bila prva na spisku, al' ne ispade sve kako smo htjeli.

Profile  

Post new topic Reply to topic  [ 279 posts ]  Go to page Previous  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14  Next

All times are UTC + 1 hour [ DST ]