Nije bilo nist, cula sam samo da je bend Roditeljska paznja ili tako nesto dosao iz Sa, jer su ljudima na pola puta javili da je otkazan fest.. Ljudi kad su dosli nisu znali gdje su

Btw, jebem vas sve seljake neznalice koji su govorili da su dosli u LukavIcu... Bili ste u Lukavcu, za ubuduce... A ev sad fest: Prvi dan totalno bezveze, bilo 200 ljudi a od njih 100 na plazi sjedilo i drinkalo... Sve pohvale bendu Acephalia, svaka im cast i naravno, nezaobilazni Symbolic... Subota definitivno bolje. Situaciju spasava raja iz Sa, jer ih je definitvno bilo najvise

Znaci drmus, Sacramental, TD i Despotic Bullet su razvalili (meni...) Takodje bend Kontra, bio dobar, Rapa nui (brate, ko da svi radite na tv-u..

) i sve je ok bilo... Bloodland dobar, samo mi vokal nije lego nikako... Jah, zaboravih spomenut ATU band iz Lukavca, svirali u petak, s nekim pjevacem koji vise izgleda ko neki reper, al su bili super, obrade Soulflya svirali... U nedelju je fest otkazan jer su ljudi dolazili s 2 l rakije u ruhsacima tak da sponmzori (bavaria i redbull) popusili i tako nije nist bilo...Sve u svemu, bilo je super, samo se bilo jebeno vratit kuci na biciklu u po noci, a mogu mislit kako je bilo ovima pjeske do lukavca, a nisu imali para za taxi heh..

Hajd, eto hvala raji, pa valjda do godine bude bilo bolje i valjda budemo gledali War-head!