Rock Planet

rock-planet.com
It is currently 28. 06. 2025. 07:06

All times are UTC + 1 hour [ DST ]

Post new topic Reply to topic  [ 2479 posts ]  Go to page Previous  1 ... 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89 ... 124  Next
Author Message
 Post subject: Re: Igre
PostPosted: 06. 08. 2011. 18:04 

Eno GSC masovno zaposljava za rad na STALKERu 2. Meni se cini da ce to bit kompletno novi tim. A igra ce bit mrtvo govno najvjerovatnije ako je ne budu radili likovi koji su radili na originalu :evil:

Profile  

PostPosted: 06. 08. 2011. 18:45 

odlicno fala addi sacu ga ja u komplet bacit. al isto moram proc prva dva.

core imam ti ja geforce 4 mx440 agp...znaci li ti to ista hehe? ja sam sve svoje stare graficke prodao putem oglasa da ulozim u apgrejd. zadovoljan sam sa trenutnom al xfire nebi bio na odmet.

ma samo zona mogo bi o njoj trabunjat danima...jos uvjek imam ono kurcevo cisto nebo odjelo i kalas sa pocetka. odjelo sam dotjero al kalas nimalo. trebam malo artifakata skupit pa prodat.

Profile  

PostPosted: 06. 08. 2011. 18:57 

Kod mene je ATI Radeon 9600/X1050 ma staro ba :mrgreen: Kupio 2006. nov računar i ona giga rama izlapila. Skidam ovaj apdejt za grafu, pa ako ne mogne, brišem ga mater mu i instaliraću Undercover. A ionako kaže neki lik na ovom Warez-u da je grafička prestara. Tjeram ga u kurac, al ja s ovim računarem nisam imao nikad većih problema.

I jebeš više ovaj 502 error :|

Profile  

PostPosted: 06. 08. 2011. 18:58 

Lee B Yatz wrote:
Eno GSC masovno zaposljava za rad na STALKERu 2. Meni se cini da ce to bit kompletno novi tim. A igra ce bit mrtvo govno najvjerovatnije ako je ne budu radili likovi koji su radili na originalu :evil:

ako bude fakat skroz novi tim, moguce da bude njesra...

Profile  

PostPosted: 06. 08. 2011. 19:04 

ma to sigurno da pomognu da se igra uradi kako treba (bug free) neb reko da nece ucestvovvat originalni tim, to neb imalo nikakvog smisla...

Profile  

PostPosted: 06. 08. 2011. 19:06 

Lee B Yatz wrote:
odlicno fala addi sacu ga ja u komplet bacit. al isto moram proc prva dva.
ma samo zona mogo bi o njoj trabunjat danima...jos uvjek imam ono kurcevo cisto nebo odjelo i kalas sa pocetka. odjelo sam dotjero al kalas nimalo. trebam malo artifakata skupit pa prodat.

ja imam ono stalker odjelo, al necu da trosim puno para na napucavanje, cekam onu zajebanu zelenu uniformu da uzmem, jos je nigdje nema :( a pusku sam fino sredio, moram jos onu napucat maslinasto zelenu s ugradjenim zoomom. taman sam skupio 3 snajpera za prodat :D ja zadrzavam samo one artifakte za radijaciju i health. ostalo samo talim :D al ima kasnije onih supaka pa ti malo para daju, raspitas se ko daje najvise, meni se cini sodorovich da je naposteniji, e sad sam zaboravio jel u clear sky il u shadow of chernobyl. u jednoj je i on cicija :D
sto kazes, danima mozes trabunjat.

a sto se tice pripjata, znaci samo install englesku verziju igre i to je to, ne treba nikakav patch, sve je tu.

Profile  

PostPosted: 06. 08. 2011. 19:07 

Immolation wrote:
ma to sigurno da pomognu da se igra uradi kako treba (bug free) neb reko da nece ucestvovvat originalni tim, to neb imalo nikakvog smisla...

za nadat se takvom necem... u suprotnom, nema sanse da bude dobra ko ova trilogija, bolja sigurno ne moze :)

Profile  

PostPosted: 06. 08. 2011. 20:16 

Instalirao Undercover i:

Image

Leprša. Igrao sam i prije na ovom istom računaru, jeste malo štekalo, al je bilo igrivo. A sad kontam da je to i do procesora, pošto piše 2.8 GHz, a kod 2.0 obični.

Skidam neki peč, valjda će pomoć šta.

Profile  

PostPosted: 06. 08. 2011. 20:45 

Aaaa ja sam stigao do smeca i zauzmem ulaz, zauzmem i depo al bandita nahrli milion. pobio sam ih sigurno dvaes sam a stalkera nidje mater im. i cim dokususrim poslednjeg od bandita nahrli novi val. inace dobra fora koju sam skonto u cistom nebu je da kad stignu tvoji/podrska na mjesto masakra pokupis sve sto mozes sa tijela i prodas kome god za bud zasto, ja hocu onaj seva suit mater il bulat, dok ne dodjem do dijela gdje ima exo il tako nesto prejebeno. i ja sam naso onu pusku sa optikom, al nemam nato municije ni za lijeka.

Profile  

PostPosted: 06. 08. 2011. 20:50 

aa core to meni ne lici na andrkavr nikako hehe. sta je to? sve teksture pogasene?

dirt 2 je dosta zahtjevan graficki.

stara ti ta grafa, a i kompjuter. jel ti barem pci-x16 steker za graficku? nadjes neku 6850, na tome se moze solidno ako se obori rezolucija.

sto se tice razvojnog tima gsc-a...glavna dva lika koji su radili x-ray engine su sada 4a games. Firma koja je razvila Metro 2033. Igrajuci Stalkera ponovo Metro je u svakom pogledu osim u grafici, znatno siromasnija igra. Nemoguce je poredit. Steta.

Profile  

PostPosted: 07. 08. 2011. 00:37 
Moderator

jel ko ljubitelj Dead Space? men se ne da nista igrat ljeti al ovo sam probo neku noc onako pola sata, izgleda dobro skroz

Profile  

PostPosted: 07. 08. 2011. 00:47 

Lee B Yatz wrote:
Aaaa ja sam stigao do smeca i zauzmem ulaz, zauzmem i depo al bandita nahrli milion. pobio sam ih sigurno dvaes sam a stalkera nidje mater im. i cim dokususrim poslednjeg od bandita nahrli novi val. inace dobra fora koju sam skonto u cistom nebu je da kad stignu tvoji/podrska na mjesto masakra pokupis sve sto mozes sa tijela i prodas kome god za bud zasto, ja hocu onaj seva suit mater il bulat, dok ne dodjem do dijela gdje ima exo il tako nesto prejebeno. i ja sam naso onu pusku sa optikom, al nemam nato municije ni za lijeka.

treba kod depoa sacekat svoje da dodju, inace ako odes nakon sto pobijes bandite odma, zauzmu ga opet mater im, tako sam se ja jebavo prvi put kad sam igro. a jos nisam ni ja dosao daleko dovoljno da ima pokupit dje municije za tu pusku (sa zoomom), to su ona svijetlo zelena pakovanja metaka, isto ko ona maslinasta, samo svjetlije. ja kupio kod sidorovicha 600 metaka za tu pusku s optikom :D otidji, garant ima, mada se roba stalno salta. al trebalo bi. e jos ima ono crno odjelo s maskom, zastita od radijacije folovi, to je korisno pravo, kad uzmem onu maslinastu uniformu, stekacu pare za to. eh da, jos sam jeben pistolj nasao, koristi one debele metke, samo nema ih dovoljno. one side missions kad klavnog stalkera iz odredjene grupice, kad ga pitas ono "what i can do for you?", znaju bit pravo korisne, za gluposti nekakve da mu zbavis zna dat po milju-dvije.
jo cim spomenem opet se nafuram, odo pogledat koji spaghetti, pa se zadat po vedrom nebu :D

Profile  

PostPosted: 07. 08. 2011. 01:52 

biafra wrote:
jel ko ljubitelj Dead Space? men se ne da nista igrat ljeti al ovo sam probo neku noc onako pola sata, izgleda dobro skroz

Gledo ja havera kako igra keca prije dvije godine. Ne volim ja te Survival Horrore al taj je bio dobro odradjen mada mi je prica bila bezze. Vrijedi ga odigrat ako volis takve igre, ima jebenih momenata i grafika/potezi su carski.

Addi wrote:
treba kod depoa sacekat svoje da dodju, inace ako odes nakon sto pobijes bandite odma, zauzmu ga opet mater im, tako sam se ja jebavo prvi put kad sam igro. a jos nisam ni ja dosao daleko dovoljno da ima pokupit dje municije za tu pusku (sa zoomom), to su ona svijetlo zelena pakovanja metaka, isto ko ona maslinasta, samo svjetlije. ja kupio kod sidorovicha 600 metaka za tu pusku s optikom :D otidji, garant ima, mada se roba stalno salta. al trebalo bi. e jos ima ono crno odjelo s maskom, zastita od radijacije folovi, to je korisno pravo, kad uzmem onu maslinastu uniformu, stekacu pare za to. eh da, jos sam jeben pistolj nasao, koristi one debele metke, samo nema ih dovoljno. one side missions kad klavnog stalkera iz odredjene grupice, kad ga pitas ono "what i can do for you?", znaju bit pravo korisne, za gluposti nekakve da mu zbavis zna dat po milju-dvije.
jo cim spomenem opet se nafuram, odo pogledat koji spaghetti, pa se zadat po vedrom nebu :D

A nacekacu se ja njih. Ja zauzmem Depo pa me zove iza do buldozera da ih stjeram al ja na vrata kad eto njih sedam-osam. Sacuvao sam al mi je ostalo samo municije za Hekler i pistolj (800 metaka iz Kalasa ispuc'o!). Kad instaliras Complete oruzije ima pravilne nazive (Beretta, Browning, Kalas, Sig Sauer, Hekler...) :mrgreen:

Zavrsio sam ja oba Wolfova zadatka (spaso onog debila od kerova i njegovog buraza od bandita). Isto tako i od onog drugog, zauzeo par mini-kampova, rastjero zivotinje. Onda mi je trazio neku vodku i neki paket za prvu pomoc al mi se nije dalo jebavat sa vojskom, pa sam zapicio na smece.

Odjelo sa maskom je SEVA suit. To je za lovit artefakte, ali nije cemu za puskaranje. Taj pistolj sto si nas'o je ili Colt 1911 ili IMI Desert Eagle :) Ja imam onu Berettu, onaj Browning je kita od bika. Navodna da je i onaj Enfield L85 (ona puska sa optikom) tesko sranje al dok ne ulovim SIG-a izgleda da cu morat koristit Kalas :(

Joj i ja bih sad volio al valja ic spavat i za pet sati na posao :evil:

Profile  

PostPosted: 07. 08. 2011. 11:37 

core wrote:
Instalirao Undercover i:

Image

Leprša. Igrao sam i prije na ovom istom računaru, jeste malo štekalo, al je bilo igrivo. A sad kontam da je to i do procesora, pošto piše 2.8 GHz, a kod 2.0 obični.

Skidam neki peč, valjda će pomoć šta.

ma pusti ba undercover, nevidjeno smece, neinteresantno, glupo, repetitivno idt....

Profile  

PostPosted: 07. 08. 2011. 11:45 

biafra wrote:

dead space odlican! prvi je pravo da se najezis i mracan i ljigav i vazda fali municije ehehhe, a dvica jos bolja, prica im se nastavlja, al pogledaj crtane prije nego krenes igrati...
Pocetak je Dead space Downfall pa ide prvi dio igre...
Pa onda Aftermath pa Dead Space 2 :D

Profile  

PostPosted: 07. 08. 2011. 14:58 

Lee B Yatz wrote:
A nacekacu se ja njih. Ja zauzmem Depo pa me zove iza do buldozera da ih stjeram al ja na vrata kad eto njih sedam-osam. Sacuvao sam al mi je ostalo samo municije za Hekler i pistolj (800 metaka iz Kalasa ispuc'o!). Kad instaliras Complete oruzije ima pravilne nazive (Beretta, Browning, Kalas, Sig Sauer, Hekler...) :mrgreen:

Zavrsio sam ja oba Wolfova zadatka (spaso onog debila od kerova i njegovog buraza od bandita). Isto tako i od onog drugog, zauzeo par mini-kampova, rastjero zivotinje. Onda mi je trazio neku vodku i neki paket za prvu pomoc al mi se nije dalo jebavat sa vojskom, pa sam zapicio na smece.

Odjelo sa maskom je SEVA suit. To je za lovit artefakte, ali nije cemu za puskaranje. Taj pistolj sto si nas'o je ili Colt 1911 ili IMI Desert Eagle :) Ja imam onu Berettu, onaj Browning je kita od bika. Navodna da je i onaj Enfield L85 (ona puska sa optikom) tesko sranje al dok ne ulovim SIG-a izgleda da cu morat koristit Kalas :(

Joj i ja bih sad volio al valja ic spavat i za pet sati na posao :evil:

ma dje god naidjes na one grupice stalkera, odes samo do onog ko glavnog, njegova "tackica" na mapi je malo veca, ko zvjezdica, pa pitas trebal sta, obicno trazi bombe, neke metke da zbavis il prvu pomoc, ako imas kod sebe odma mu dajes. a ima i tipa sto ti kazes, vrati mi tu i tu vodku, pistolj il kalas, ocisti to i to od mutanta il bandita... i onda pokupis nagradu u bazi stalkera, koja je dosta veca nego kad bi prodo recimo to sto mu zbavis. PLUS sto te gotive vise, tamo ti raste "rejting" za tu organizaciju za koju radis, na onom baru, evo ovo
Image

(samo sto ovaj ciji je skrin, izgleda se zgotivio s banditima :D )

a odjelo jest SEVA, jebiga zaboravljam imena :D ma i mislim na artifakte, zato kazem moze bit korisno pravo. zato cim zavrsis s fatanjem istih, opet pancir kakav dobar nabacis i dobrila :D odo malo sad pred tekmu. :)

eh da, sinoc kad sam igrao, koliko god izbjegavao da ponovo zauzmu depo, desilo se :lol: sve ja ocistio od bandita i samo jedna mala grupica ostala dole ispod depoa kod prelaza onog. a ovi moji jos nisu u depo dosli mater im jebem, ne znam kako da ih cekam vise. i reko odo se ja zaletit dole, pobit par tih bandita, valjda nece gore niko... cim sam ja zadnjeg rokno, pogledam, tacnije javlja onaj stalker, kaze zauzeli depo opet citav.
odma ugasio, reko sutra cu nastavit... :lol:

Profile  

PostPosted: 07. 08. 2011. 18:42 

Ja rekoh da si ti jadan ne bio izdajnice haha. Znaci da izadjem iz kruga depoa i osinem po njima. Al oni su meni vec vise puta meni javili da sam zauzeo, a njih nidje, samo ovi smradovi hrle u hordama kroz glavnu kapiju (s'traga od puta). Nista odo ubijat stoku.

Profile  

PostPosted: 07. 08. 2011. 18:44 

Nesto kontam da bi kooperativni multiplejer bio ludnica barem u cistom nebu. Mada bi to debelo zasralo kult i grim atmosferu.

Profile  

PostPosted: 07. 08. 2011. 19:30 

sto nafaliste ovaj stalker,moram i ja probat.mada mi nikad nije mogao al nastelit ce se nekako..valjda je ati 6770 moze izdrzat

Profile  

PostPosted: 07. 08. 2011. 19:34 

Jarane igra je...jesil gledo film? Haman je ko film po atmosferi, naravno daleko al to je taj filing. Samo sto u filmu nema rokanja, ma ni pucanja nikako.

Profile  

Post new topic Reply to topic  [ 2479 posts ]  Go to page Previous  1 ... 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89 ... 124  Next

All times are UTC + 1 hour [ DST ]