Lee B Yatz wrote:
I tako pobjegnem od bandita k'o picka i ostavim omanje bogatstvo u puskama na tletu i potrosim oko hiljadu metaka za kalas...
Al se onda zavratim u Kordon i tamo me ceka nagrada:
SEVA
Veles Detektor
Mjehur artefakt (-6 radijacija)
12100 rubalja
Dobro jesam se naubijao bandita kisu

@core: Sa tim racunarom, ako nisi vec, mozes solidno odigrat slijedece GENIJALNE igre:
Arcanum: Of Steamworks & Magic Obscura
Vampire the Masquerade: Bloodlines
Fallout 1 i 2
Planescape: Torment
I svakako su bolje od 99% smeca koje se danas igra.
dobio i ja tu nagradu sa seva odjelom i artifaktima

ja sam jednom bio pobjegao, i sve banditi osvojili opet, crveni se smetljiste od njih. i onda roknem onu armiju dole na dnu kordona, nakupim metaka bruku, uzmem jos bolju pusku sto vojnici koriste, nakacim dobar zoom, vratim se na smetljiste i pobijem sve bandite na mapi. toliko sam ih stuko da sam potrosio bar milju i po metaka. i sad nema ni jednog, al ne dolaze ovi moji da zauzmu pozicije, ja ne smijem mrdnut od depoa, da se opet ne stvore odnekud
al sjecam se prije kad sam igrao da se mora nesto pravo puno cekat. jebo mater koliko sam vremena se handrio s ovim depoom, mogo sam igru prec do sad i to lagano...
e da, kupio sam i zajebanu uniformu zelenu, prodao sve sto se moze prodat, skupljao sve zivo. sad mi ostalo 30 milja RU da napucam ovu pusku. kad stalkeri dodju da se pozicioniraju oko depoa idemo dalje, na iducu mapu.