Rock Planet

rock-planet.com
It is currently 28. 06. 2025. 06:57

All times are UTC + 1 hour [ DST ]

Post new topic Reply to topic  [ 2479 posts ]  Go to page Previous  1 ... 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90 ... 124  Next
Author Message
 Post subject: Re: Igre
PostPosted: 07. 08. 2011. 19:39 

onaj iz 79' nisam al veceras cu.upratih da neku seriju rade,sta je ono jadan ti bog..

Profile  

PostPosted: 07. 08. 2011. 19:45 

Joj...aj vak'o; Tarkovsky je apsolutni bog kinematografije. Da filmovi su mu teski i otegnuti i uzrokuju dubok nemir, ali ako hoces vidjet vrhunac umjetnosti s kamerom, pogledaj. Meni je Solaris za nijansu drazi film ali Stalker je definitivno njegov tour-de-force. I Andrei Rublev je predobar. Jedino Ogledalo nisam pogledao, ni Nostalghiu i Sacrifice. To je jos preostalo, nemogu nac Nostalghiu sa titlom postenim :evil:

Lik je bio manijak, i imao je totalno apsolutisticki pristup filmu. Sam je radio i scenario i reziju i nadgledao muziku. Kompletnost vizije je u toliko jaca.

Profile  

PostPosted: 07. 08. 2011. 20:40 

Immolation: Pa igrao sam ga i doš'o do oko 60 % Mor'o formatirat računar.
Dakle, ništa iznad 2006. godine igrice... :?
Uh, jebo te. Skidam FlatOut, dobro se sjetih.

Profile  

PostPosted: 07. 08. 2011. 20:51 

I tako pobjegnem od bandita k'o picka i ostavim omanje bogatstvo u puskama na tletu i potrosim oko hiljadu metaka za kalas...

Al se onda zavratim u Kordon i tamo me ceka nagrada:

SEVA
Veles Detektor
Mjehur artefakt (-6 radijacija)
12100 rubalja

Dobro jesam se naubijao bandita kisu :D

@core: Sa tim racunarom, ako nisi vec, mozes solidno odigrat slijedece GENIJALNE igre:

Arcanum: Of Steamworks & Magic Obscura
Vampire the Masquerade: Bloodlines
Fallout 1 i 2
Planescape: Torment

I svakako su bolje od 99% smeca koje se danas igra.

Profile  

PostPosted: 07. 08. 2011. 21:18 
Moderator

Immolation wrote:
biafra wrote:
jel ko ljubitelj Dead Space? men se ne da nista igrat ljeti al ovo sam probo neku noc onako pola sata, izgleda dobro skroz

dead space odlican! prvi je pravo da se najezis i mracan i ljigav i vazda fali municije ehehhe, a dvica jos bolja, prica im se nastavlja, al pogledaj crtane prije nego krenes igrati...
Pocetak je Dead space Downfall pa ide prvi dio igre...
Pa onda Aftermath pa Dead Space 2 :D

ja prvi imam i bas to sto nije neko istresanje mi je spica, svaki elijen je prepreka. iz istog razloga sam manijakalno igrao Bad Company skoro, pucacina kako treba da bude :D

Profile  

PostPosted: 07. 08. 2011. 21:20 
Moderator

Lee B Yatz wrote:
Joj...aj vak'o; Tarkovsky je apsolutni bog kinematografije. Da filmovi su mu teski i otegnuti i uzrokuju dubok nemir, ali ako hoces vidjet vrhunac umjetnosti s kamerom, pogledaj. Meni je Solaris za nijansu drazi film ali Stalker je definitivno njegov tour-de-force. I Andrei Rublev je predobar. Jedino Ogledalo nisam pogledao, ni Nostalghiu i Sacrifice. To je jos preostalo, nemogu nac Nostalghiu sa titlom postenim :evil:

Lik je bio manijak, i imao je totalno apsolutisticki pristup filmu. Sam je radio i scenario i reziju i nadgledao muziku. Kompletnost vizije je u toliko jaca.

ne zaboravi Ivan's Childhood :)

Profile  

PostPosted: 08. 08. 2011. 00:13 

fala vam na preporukama,pogledat ce se

Profile  

PostPosted: 08. 08. 2011. 01:16 

Libijac, kupiću/skinuću te igrice.
I jebo majku, na ovom UC-u, manje "crnila" ima na rezoluciji 1440x900, nego na 640x900.

Profile  

PostPosted: 08. 08. 2011. 04:04 

Lee B Yatz wrote:
I tako pobjegnem od bandita k'o picka i ostavim omanje bogatstvo u puskama na tletu i potrosim oko hiljadu metaka za kalas...

Al se onda zavratim u Kordon i tamo me ceka nagrada:

SEVA
Veles Detektor
Mjehur artefakt (-6 radijacija)
12100 rubalja

Dobro jesam se naubijao bandita kisu :D

@core: Sa tim racunarom, ako nisi vec, mozes solidno odigrat slijedece GENIJALNE igre:

Arcanum: Of Steamworks & Magic Obscura
Vampire the Masquerade: Bloodlines
Fallout 1 i 2
Planescape: Torment

I svakako su bolje od 99% smeca koje se danas igra.
dobio i ja tu nagradu sa seva odjelom i artifaktima :D ja sam jednom bio pobjegao, i sve banditi osvojili opet, crveni se smetljiste od njih. i onda roknem onu armiju dole na dnu kordona, nakupim metaka bruku, uzmem jos bolju pusku sto vojnici koriste, nakacim dobar zoom, vratim se na smetljiste i pobijem sve bandite na mapi. toliko sam ih stuko da sam potrosio bar milju i po metaka. i sad nema ni jednog, al ne dolaze ovi moji da zauzmu pozicije, ja ne smijem mrdnut od depoa, da se opet ne stvore odnekud :lol: :lol: :lol: :lol:
al sjecam se prije kad sam igrao da se mora nesto pravo puno cekat. jebo mater koliko sam vremena se handrio s ovim depoom, mogo sam igru prec do sad i to lagano...
e da, kupio sam i zajebanu uniformu zelenu, prodao sve sto se moze prodat, skupljao sve zivo. sad mi ostalo 30 milja RU da napucam ovu pusku. kad stalkeri dodju da se pozicioniraju oko depoa idemo dalje, na iducu mapu.

Profile  

PostPosted: 08. 08. 2011. 05:57 

Majku jeb'o, onaj Test Drive Unlimited je NULA!
Gameplay bez veze, pleše arane nenormalno po cesti. A priča ko u GTA serijalima, idi do ovdje, idi tamo... nigdje policije :lol:
Baguje... sranje živo. Odoh brisat.

Profile  

PostPosted: 08. 08. 2011. 08:47 

@Addi: To je bag u igri, nista od toga. Slijedeca tabla je Mracna Dolina gdje se mozes pridruzit Slobodi, poslije toga Agroprom, pa ce onda oni drugi hajvani uletit. Onda ce bit cetvorostrani rat za smetljiste i tek onda neko ce mozda definitivno zauzet depo. Ja sam vec to batalio, i sad sam u Mracnoj Dolini. SEVA je ekstra za lovit artefakte. Ja sam ih sve pobr'o sa Smetljista. Usput za one od vas koji su za STALKER culi prije 2000-e (sjecam se da sam u Hrvatskom PC Playu prije tacno jedanes' godina citao najavu za igru, koja je u finalu bila znatno drugacija od obecanog, i sa jedno pet godina zakasnjenja), pogledajte ovo:

http://www.moddb.com/mods/lost-alpha

@core: Meni je TDU bio znatno bolji od bilo kojeg undercovera/undergrounda/hot porsuita. Mada ja sam ga igrao na plejki dva ne na racunaru. Morebit da je port jos gori. Cuo sam da je dvojka katastrofa. Ja vise volim simulacije ali ako zelis igrat' te arkadne zajebancije, onda da, slazem se, burnout je nenadjeban serijal. dirt/grid su tu blizu iza, a nfs je definitivno zadnji/dno dna po mom misljenju. Mada sve je to govno u poredjenju sa Rfactor-om.

Profile  

PostPosted: 08. 08. 2011. 09:01 

http://www.moddb.com/mods/cryzone-sector-23

do want!

Profile  

PostPosted: 08. 08. 2011. 09:19 

Ma jebi ga. Nešto štopa užasno.
"Skida" mi se FlatOut i Fallout 1. sa torrenta, brzina je MAÅ ALA 8) (pure sarcasm).

Profile  

PostPosted: 08. 08. 2011. 09:29 
Moderator

ja odkad sam ovdje iskreno me stra' skidat bilo sta ozbiljno, ni filmova ni igara il softvera, cuo sam previse tuznih prica. iako moj provajder navodno odbija davat IP adrese kompanijama u takvim slucajevima

Profile  

PostPosted: 08. 08. 2011. 09:32 

biafra wrote:
ja odkad sam ovdje iskreno me stra' skidat bilo sta ozbiljno, ni filmova ni igara il softvera, cuo sam previse tuznih prica. iako moj provajder navodno odbija davat IP adrese kompanijama u takvim slucajevima

Ma ima onih nekih ISDN caka, čini mi se. Ne razumijem se baš u to, al' potraži :mrgreen:

Profile  

PostPosted: 08. 08. 2011. 10:06 

you only live once, don't be a pussy.

a i igre su ti na stimu/gogu smjesnih cjena tako da (mada ja vise volim kupit u ambalazi, al za iste/manje pare hehe)

Profile  

PostPosted: 08. 08. 2011. 10:20 

Lee B Yatz wrote:
@Addi: To je bag u igri, nista od toga. Slijedeca tabla je Mracna Dolina gdje se mozes pridruzit Slobodi, poslije toga Agroprom, pa ce onda oni drugi hajvani uletit. Onda ce bit cetvorostrani rat za smetljiste i tek onda neko ce mozda definitivno zauzet depo. Ja sam vec to batalio, i sad sam u Mracnoj Dolini. SEVA je ekstra za lovit artefakte. Ja sam ih sve pobr'o sa Smetljista. Usput za one od vas koji su za STALKER culi prije 2000-e (sjecam se da sam u Hrvatskom PC Playu prije tacno jedanes' godina citao najavu za igru, koja je u finalu bila znatno drugacija od obecanog, i sa jedno pet godina zakasnjenja), pogledajte ovo:

http://www.moddb.com/mods/lost-alpha

@core: Meni je TDU bio znatno bolji od bilo kojeg undercovera/undergrounda/hot porsuita. Mada ja sam ga igrao na plejki dva ne na racunaru. Morebit da je port jos gori. Cuo sam da je dvojka katastrofa. Ja vise volim simulacije ali ako zelis igrat' te arkadne zajebancije, onda da, slazem se, burnout je nenadjeban serijal. dirt/grid su tu blizu iza, a nfs je definitivno zadnji/dno dna po mom misljenju. Mada sve je to govno u poredjenju sa Rfactor-om.

ha fakat je sijeb bio ono kad je izisla igra a neke stvari nisu bile kako su najavili.... a kad pogledas kako engine radi, sad i svatam zasto su nam to izbacili... engine jednostavno nije dovoljno jak da moze da pokrene citav svijet, i jos milion malih ai-a. A vidit ce se kako ce ispast ovo sto rade....

btw... TDU sam igrao na PC i uopce los, bolji je od TDU2 100x a i od Undecovera i HP 1000x
kec mije bacao malo na simulaciju pa mi se svidio, prejako je za volana :D
Libijo si igrao NFS:Shift 2? po meni jedna od najboljih sim u zadnjih 10 godina...

biafra wrote:

sta ba???? gdije si to ti?

Profile  

PostPosted: 08. 08. 2011. 10:23 

Onda mi reci konfiguraciju...
TDU: Leprša auto po cesti i ide ono po centimetar grafika. :roll:

Profile  

PostPosted: 08. 08. 2011. 10:40 
Moderator

Immolation wrote:
biafra wrote:

Red Deer, Alberta :mrgreen:

Profile  

PostPosted: 08. 08. 2011. 10:41 

core wrote:
Onda mi reci konfiguraciju...
TDU: Leprša auto po cesti i ide ono po centimetar grafika. :roll:

pa dobro, TDU jeste u svoje vrijeme bio pozahtijevan, ja sam ga tad gurao na max sa ati 4870, sad pretpostavljam da slabije mogu mozda 4850 ili 4780, mislim cak da i nvidia 9500 moze da pokrene da ide solidno.... a procesor hmm... pa dual core definitivno treba, i jedno 2 Gig rama.

biafra wrote:
Immolation wrote:
biafra wrote:

Red Deer, Alberta :mrgreen:

hahah sta radis tamo??? kad si to opalio ehhe

Profile  

Post new topic Reply to topic  [ 2479 posts ]  Go to page Previous  1 ... 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90 ... 124  Next

All times are UTC + 1 hour [ DST ]